Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > GENERAL DISCUSSION > General Chat > Official News, Current Issues

Official News, Current Issues Discuss daily updated official news from tv to newspapers, current issues from locals to all around the world.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #11  
Old 09-06-2018, 10:11 PM
dausbiz dausbiz is offline
CG Top Poster Club

dausbiz's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Apr 2015
Location: Rahsiafirdaus.com
Posts: 44,656
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 1157
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Dasyat sup bunjut laku lar lepas nie ramai nak try
__________________


PERCUMA RAHSIA Malam JUMAAT SUAMI ISTERI
di Rahsiafirdaus.com

Call/whatsapp/telegram 016-4650338
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #12  
Old 13-06-2018, 10:48 PM
TT TT is online now
CG Super Hardcore

TT's Avatar
 
Trader Rating: (7)
Join Date: Jan 2009
Location: cybertorium, level 3
Posts: 136,444
Active Level
My Mood:
Default

ini mlm betol2 sup bunjut la kain kuning
Reply With Quote
  #13  
Old 13-06-2018, 11:38 PM
j0e j0e is offline
Regular

j0e's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Feb 2009
Posts: 428
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 4
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by TT View Post
ini mlm betol2 sup bunjut la kain kuning
mmg betul2 punya kalini..
Reply With Quote
  #14  
Old 14-06-2018, 08:11 PM
underscore underscore is offline
Legendary Member

underscore's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Sep 2008
Location: 7
Posts: 11,148
Thanks (Received): 3663
Likes (Received): 434
Blog Entries: 33
Active Level
Default

Selepas drama Nur yang melondehkan cerita tentang penunggang agama, semoga ada penerbit drama lain yang berani buat kisah kerjaya-kerjaya lain yang dihormati, dengan membawakan watak sisi gelap mereka.

Kisah guru besar ada skandal dengan cikgu sekolah. Atau kisah guru yang ada skandal seks dengan pelajar sekolah bawah umur. Atau pensyarah dengan mahasiswa.
Tengok apa pula reaksi warga pendidik.

Atau kisah Ketua Polis sebagai watak utama yang makan rasuah hari-hari dan ada skandal. Tengok apa pula reaksi warga PDRM.

Mungkin juga kisah doktor yang ada skandal dengan nurse-nurse di hospital. Kita akan dapat tengok respon warga KKM bagaimana.

Boleh juga menteri yang menipu untuk menang pilihanraya, kemudian ada skandal seks. Tengok pula apa reaksi menteri dan penyokong mereka.

Ada cadangan cerita lain?

Bukan apa, sebagai pengajaran dan tauladan untuk masyarakat. Cikgu, polis, doktor, apatah lagi Pak Menteri - sama macam Sang Ustaz - bukan baik sangat pun.

Siapa setuju?

Afyan Mat Rawi
Reply With Quote
  #15  
Old 14-06-2018, 08:16 PM
underscore underscore is offline
Legendary Member

underscore's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Sep 2008
Location: 7
Posts: 11,148
Thanks (Received): 3663
Likes (Received): 434
Blog Entries: 33
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by kiddd2 View Post
jangan risau, xde sihir..



Attachment 198095
Harga cekik darah menatang ni. Padahal campuran rempah je.
Reply With Quote
  #16  
Old 14-06-2018, 08:52 PM
babyblacky babyblacky is offline
Legendary Member

babyblacky's Avatar
 
Trader Rating: (15)
Join Date: Feb 2011
Location: |AbStracK HinGga ke|.......................★
Posts: 19,906
Thanks (Received): 106
Likes (Received): 87
Active Level
My Mood:
Default

xkan la shooting tu betul2 sup panas..ye ye je
__________________
사랑하는 내 여자
yesterday i love u less than today
tomorrow i love u more than today
and forever my love will never be less
★『꽃미남 남자』★
Reply With Quote
  #17  
Old 14-06-2018, 09:09 PM
dausbiz dausbiz is offline
CG Top Poster Club

dausbiz's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Apr 2015
Location: Rahsiafirdaus.com
Posts: 44,656
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 1157
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Kira drama leh jadi tempat iklan produk berkesan
__________________


PERCUMA RAHSIA Malam JUMAAT SUAMI ISTERI
di Rahsiafirdaus.com

Call/whatsapp/telegram 016-4650338
Reply With Quote
  #18  
Old 14-06-2018, 10:42 PM
azam74 azam74 is offline
Legendary Member

azam74's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Nov 2011
Posts: 10,864
Thanks (Received): 3
Likes (Received): 132
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by underscore View Post
Selepas drama Nur yang melondehkan cerita tentang penunggang agama, semoga ada penerbit drama lain yang berani buat kisah kerjaya-kerjaya lain yang dihormati, dengan membawakan watak sisi gelap mereka.

Kisah guru besar ada skandal dengan cikgu sekolah. Atau kisah guru yang ada skandal seks dengan pelajar sekolah bawah umur. Atau pensyarah dengan mahasiswa.
Tengok apa pula reaksi warga pendidik.

Atau kisah Ketua Polis sebagai watak utama yang makan rasuah hari-hari dan ada skandal. Tengok apa pula reaksi warga PDRM.

Mungkin juga kisah doktor yang ada skandal dengan nurse-nurse di hospital. Kita akan dapat tengok respon warga KKM bagaimana.

Boleh juga menteri yang menipu untuk menang pilihanraya, kemudian ada skandal seks. Tengok pula apa reaksi menteri dan penyokong mereka.

Ada cadangan cerita lain?

Bukan apa, sebagai pengajaran dan tauladan untuk masyarakat. Cikgu, polis, doktor, apatah lagi Pak Menteri - sama macam Sang Ustaz - bukan baik sangat pun.

Siapa setuju?

Afyan Mat Rawi
Yg biasa dgr, produser filem dan drama dok ajak pelakon2 muda yg baru utk dikangkangkan
Reply With Quote
  #19  
Old 15-06-2018, 12:52 AM
epozer epozer is offline
Legendary Member

epozer's Avatar
 
Trader Rating: (33)
Join Date: Aug 2010
Posts: 13,866
Thanks (Received): 13
Likes (Received): 266
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by underscore View Post
Harga cekik darah menatang ni. Padahal campuran rempah je.
malas nk bancuh sendiri bayar la 90 sen.haha


klau beli sendiri 90 sen sepeket kayu manis wo..

20 kali pkai xhabis lagi
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump