Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > ENTERTAINMENTS, HOBBIES, INTERESTS > Entertainments, Interests, Lifestyle > Automotive

Automotive The place for petrolheads and ride pimpers to discuss what's chav, what's hot and what's ICE.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #41  
Old 17-07-2018, 10:22 AM
theblur theblur is offline
Active Plus

theblur's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Apr 2012
Location: Sabah
Posts: 4,783
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 95
Active Level
My Mood:
Default

bagus ke almera ni... byk review negatif je.

baik ambik bezza kot.

skrg ni zaman org nak bejimat.

dah xde masa nak bergaya sana sini mcm dulu2..

dengan jalan lagi jem, hanya Tuhan je tau bila la nak ada monorel ke, at least sistem pengangkutan awam terbaik la.

byk sgt da keta kat jalan oiii...
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #42  
Old 17-07-2018, 12:10 PM
NurussalamAziz NurussalamAziz is offline
Active Member

NurussalamAziz's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Sep 2011
Posts: 1,636
Thanks (Received): 20
Likes (Received): 57
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

So far yang dengar OK dari pomen: Gearbox lasak, enjin pun easy to maintain

So far yang dengar TAK OK dari pengguna: interior & exterior tak cantik

Tapi tgk lately, designer Nissan dah pandai buat design. Sebagai contoh Nissan Leaf (2018 - Present)





Leh baca kat paultan: https://paultan.org/2017/09/06/2018-...-400-km-range/
__________________
AIA TAKAFUL LIFE PLANNER
014-333 6369 [wassap,sms or call)
...live with your own risk...

Reply With Quote
  #43  
Old 17-07-2018, 12:35 PM
mrvx mrvx is offline
Super Active

mrvx's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Feb 2009
Posts: 8,393
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by puyol View Post
Nissan bawah cinabeng tan chong tak boleh pergi jauh lah. mindset still cinapek lagi. Nissan Japan kena ambil alih dari tan chong baru ok rasanya.
jgn sebut terang2 nanti kena ISA
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump