Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > GENERAL DISCUSSION > General Chat > Official News, Current Issues

Official News, Current Issues Discuss daily updated official news from tv to newspapers, current issues from locals to all around the world.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #21  
Old 13-02-2018, 06:10 PM
momoque momoque is offline
Super Active

momoque's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Dec 2011
Posts: 9,130
Thanks (Received): 5
Likes (Received): 147
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by kipassiling View Post
mesti comel gebu ni. gerammmm
Awek ganu mmg comey...

Xde yg ade gambo ke
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #22  
Old 13-02-2018, 08:03 PM
huskar huskar is offline
Regular

huskar's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Dec 2012
Posts: 217
Thanks (Received): 3
Likes (Received): 0
Active Level
Default

gmbar mana?
Reply With Quote
  #23  
Old 13-02-2018, 08:28 PM
royzviper21 royzviper21 is online now
Junior

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Apr 2017
Posts: 67
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 5
Active Level
Default

Ppuang ganu chomey boh.
Jual kepok getey jah tepi pata
Lembik lutut ambe. Kihkihkih
Reply With Quote
  #24  
Old 13-02-2018, 08:29 PM
SmileAlways SmileAlways is offline
Super Active

SmileAlways's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Aug 2014
Posts: 8,140
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 283
Active Level
My Mood:
Default

kenapa x melawan,lari dik time jantan tu nak buka baju n seluar
__________________
Jangan tenggelam di dalam air yang jangkat
Reply With Quote
  #25  
Old 13-02-2018, 08:31 PM
dausbiz dausbiz is offline
CG Top Poster Club

dausbiz's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Apr 2015
Location: www.rahsiafirdaus.com
Posts: 43,492
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 1090
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by Jedi View Post
Tak tahan la tu.

Buat malu jer.


Kalau mangsa sempat capai apa˛ benda keras kasi hempuk kepala boss tu pun takpe.
Dah orang tak mau dok paksa

Lain kali pi la beli teddy bear print muka boh kat teddy bear tue

Nak gigit ka nak apa pun leh la

Nie buat kat orang duk dalam lar

Haramjaddah
__________________


PERCUMA RAHSIA Kenikmatan SEKS SUAMI ISTERI
di www.rahsiafirdaus.com

Call/whatsapp/telegram 016-4650338
Reply With Quote
  #26  
Old 13-02-2018, 08:41 PM
asx23 asx23 is offline
Active Plus

asx23's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Oct 2016
Posts: 3,378
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 289
Active Level
Default

orang tua gatal. bini da x cantik ke smpai nak cari org lain?
Reply With Quote
  #27  
Old 13-02-2018, 08:44 PM
prince_smile prince_smile is online now
Active Plus

prince_smile's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Apr 2010
Posts: 2,710
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 32
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by cek mek molek View Post
rasanya, hubungan suspek dengan mangsa ni mmg rapat. mangsa dah ada kepercayaan pada suspek..

suspek arah mangsa ke bilik studio sebelum dipaksa menjalani sesi penggambaran pun mangsa ikut..
kena ambik gambar different posisi pun dia ikut
lepas kena cabul, suspek pujuk balik mangsa gi kedai makan pun mangsa boleh ikut..
pendek kata mangsa boleh lagi percaya pada suspek sehinggalah mangsa kena tinggal di luar tandas sebuah pasaraya di Gong Badak, Kuala Nerus.
tu yg akhirnya repot polis


hubungan suspek dan mangsa ni dah kira rapat. mangsa pun barangkali mesra dengan suspek
jadi suspek pun perasan mangsa mmg mahukan dia, jadi test lagi lebih utk ajak kahwin jadi bini kedua..
oh no, mangsa taknak. hubungan mesra rapat boleh, tapi takde la sampai nak jadi bini kedua..

suspek dah tertipu kat situ.
#lebih kepada geram sbnrnya sbb kena tinggal kt pasaraya. No 2 tu mmg xnak tapi mesra n rapat tu ada cuma sebagai apa? Hanya mangsa n suspek sahaja yang jelas!
Reply With Quote
  #28  
Old 13-02-2018, 09:48 PM
HelangPutih HelangPutih is online now
Active Plus

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Dec 2015
Posts: 3,060
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 158
Active Level
My Mood:
Default

apa da.
kena rejek g buat gitu lak.
terus tertutup pintu.
__________________
Aku ikut arah aliran.
Reply With Quote
  #29  
Old 13-02-2018, 10:01 PM
iamloco iamloco is offline
Super Active

iamloco's Avatar
 
Trader Rating: (4)
Join Date: Dec 2008
Location: Seri Iskandar/Melaka
Posts: 9,656
Thanks (Received): 29
Likes (Received): 38
Active Level
My Mood:
Default

Kena dengar cerita pihak lagi satu ni.
Reply With Quote
  #30  
Old 13-02-2018, 10:11 PM
TT TT is offline
CG Super Hardcore

TT's Avatar
 
Trader Rating: (7)
Join Date: Jan 2009
Location: cybertorium, level 3
Posts: 131,985
Active Level
My Mood:
Default

rasa dh biasa ringan2 ni dgn bos. klo ikut jalan cerita tu dh bole sgt nak sodok
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump