Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > MAKE MONEY DISCUSSION > CryptoCurrencies

CryptoCurrencies Discussion of bitcoin and all alternate cryptocoins. Mining, wallets, investments, exchanges and etc.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #291  
Old 13-02-2018, 04:23 PM
snooker372 snooker372 is offline
Regular

snooker372's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Oct 2010
Posts: 931
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 5
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by epozer View Post
rx 480 kn pkai 2 power 8 pin dgn 6 pin...

pstu update driver dari ati... rasanya boleh...

window dah detect tu cuma xluar gambar je
terima kasih boss...

...scan guna ati update ada 19 benda nak kena update....

nak update driver kena beli la pulak lisence key

adoi...x dak cara ka nak settle "CODE 43" nie..
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #292  
Old 13-02-2018, 04:29 PM
snooker372 snooker372 is offline
Regular

snooker372's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Oct 2010
Posts: 931
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 5
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by culain99 View Post
baca manual motherboard.
ada motherboard pcie share lane dengan m.2 atau sata. so kena pilih slot yang betul. Dan BIOS setting kena priority #1 display pcie card
yang nie lagi pening boss...kena set kat pc config ka....masa restart

comp...mobo jenis lama...gc pulak dpt dari member adik...saja nak try

belajar dan set up minning pakai gc...dah buta IT...
Reply With Quote
  #293  
Old 13-02-2018, 04:44 PM
culain99 culain99 is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: May 2012
Posts: 371
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 2
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by snooker372 View Post
yang nie lagi pening boss...kena set kat pc config ka....masa restart

comp...mobo jenis lama...gc pulak dpt dari member adik...saja nak try

belajar dan set up minning pakai gc...dah buta IT...
masa komputer start, mesej kat screen akan display "press DEL to enter BIOS". so masa tu tekan DEL dan check setting. Mungkin kena tekan key DEL, ESC, F10, F12...dsb bergantung kepada motherboard
Reply With Quote
  #294  
Old 13-02-2018, 05:29 PM
epozer epozer is offline
Legendary Member

epozer's Avatar
 
Trader Rating: (33)
Join Date: Aug 2010
Posts: 13,686
Thanks (Received): 13
Likes (Received): 257
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by snooker372 View Post
terima kasih boss...

...scan guna ati update ada 19 benda nak kena update....

nak update driver kena beli la pulak lisence key

adoi...x dak cara ka nak settle "CODE 43" nie..
https://www.drivethelife.com/windows...indows-10.html


try tgk sini... klau nk mining pkai win 10...nanti dekat ati software ada function compute...blh up 4-5 hash lagi tanpa mod
Reply With Quote
  #295  
Old 13-02-2018, 06:31 PM
spekmato spekmato is offline
Active Member

spekmato's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Feb 2008
Location: rantau panjang----->kota bharu
Posts: 1,358
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 57
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by epozer View Post
1060 jgn beli...rugi... baik beli rx560 dapat 13-14 hash.... harga bawah 1k....dulu baru 560 sebijik 16 jan..
dua hari lepas gi riki2 gpu...ada stok kat satu kedai..sapphire pulse radeon rx560 4gb gddr5...harga rm699

berbaloi ke bos?
Reply With Quote
  #296  
Old 13-02-2018, 06:52 PM
mr_turner mr_turner is offline
Active Plus

mr_turner's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Jan 2010
Posts: 3,090
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 7
Active Level
My Mood:
Default

Dlm grup pc gaming, da byk org jual gc rx480,1060,rx580 secara bulk.. Dh ad prob je mining ni.. Ke seller nk upgrade gc
Reply With Quote
  #297  
Old 13-02-2018, 08:38 PM
mdikhsan mdikhsan is offline
Active Member

mdikhsan's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Jul 2010
Location: Desktop
Posts: 1,855
Thanks (Received): 15
Likes (Received): 19
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by snooker372 View Post
terima kasih boss...

...scan guna ati update ada 19 benda nak kena update....

nak update driver kena beli la pulak lisence key

adoi...x dak cara ka nak settle "CODE 43" nie..
bios mod ke? kalau mod kena guna ati patcher.
Reply With Quote
  #298  
Old 13-02-2018, 09:02 PM
epozer epozer is offline
Legendary Member

epozer's Avatar
 
Trader Rating: (33)
Join Date: Aug 2010
Posts: 13,686
Thanks (Received): 13
Likes (Received): 257
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by spekmato View Post
dua hari lepas gi riki2 gpu...ada stok kat satu kedai..sapphire pulse radeon rx560 4gb gddr5...harga rm699

berbaloi ke bos?
adoi....nape xsapu bro...berbaloi2 tu...
Reply With Quote
  #299  
Old 13-02-2018, 09:03 PM
epozer epozer is offline
Legendary Member

epozer's Avatar
 
Trader Rating: (33)
Join Date: Aug 2010
Posts: 13,686
Thanks (Received): 13
Likes (Received): 257
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by mr_turner View Post
Dlm grup pc gaming, da byk org jual gc rx480,1060,rx580 secara bulk.. Dh ad prob je mining ni.. Ke seller nk upgrade gc
miner bersara dah tu...klau nvdia sapu bro sbb warantty 3 tahun...klau ati bye2 la sbb depa mod bios...void warantty
Reply With Quote
  #300  
Old 14-02-2018, 12:57 AM
wan12345 wan12345 is offline
Active Member

wan12345's Avatar
 
Trader Rating: (7)
Join Date: May 2006
Location: anak jati perak.koje png
Posts: 2,429
Thanks (Received): 17
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

sy ada gpu nvidia dan amd.. terus terang ckp..nvidia..senang..oc je...amd nk mood bios bukan kerja senang...silap mood bios kong gpu..baru boleh mining dgn mhs yg tinggi...nvidia x panas mcm amd....rate saya
amd 3 bintang...
nvidia 5 bintang.....
harga mahal skit tapi x panas..
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump