Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > CG MARKETPLACE > Classifieds & Advertisements > Services Ads

Services Ads This the place for who wants to offer or to get household or professional services from all range of market industries.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



View Poll Results: Apa keputusan anda?
sya nak dtg secepat mungkin 27 55.10%
sya nak join CG member bulan 5 ni 4 8.16%
sya dtg lagi 6 bulan 18 36.73%
Voters: 49. You may not vote on this poll

Reply
 
Thread Tools
  #2501  
Old 19-08-2018, 08:49 PM
khalisjj khalisjj is offline
Newbie

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jul 2014
Posts: 7
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

tahun 2019, bulan Aug-Nov
saya bawa tunang saya dari moroko utk tinggal sama dgn saya.
dah umur 32 ni, saya tamat bujang masa saya ni. sudah lamer jadi bujang.
ader siape2 nak ikut saya ke moroko, tolong bilang bro Fairudz. bagus utk awak pasal saya ader teman pegi moroko dan awak tk risau pergi seorang mcm saya.
tunang saya muke mcm si rambut panjang tapi pakai tudung
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #2502  
Old 01-10-2018, 04:42 PM
azlann1981 azlann1981 is offline
Super Active

azlann1981's Avatar
 
Trader Rating: (7)
Join Date: Apr 2006
Location: Selangor-Kuala Lumpur
Posts: 5,454
Thanks (Received): 162
Likes (Received): 45
Active Level
My Mood:
Default

dulu aku rajin jenguk thread ni..
siap pasang angan nk g sana lg..hehe
tp skrg aku pun dah kawen dgn gadis tempatan...
dulu time tu hampir2 gak la aku nak decide kawen dgn gadis morocco..haha
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump