Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > ENTERTAINMENTS, HOBBIES, INTERESTS > Entertainments, Interests, Lifestyle > Movies, TV Shows, Music

Movies, TV Shows, Music Latest movies live on cinemas. TV dramas, spectres and all talks for movies fans.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #5101  
Old 01-06-2019, 04:15 AM
siamanggagapp siamanggagapp is offline
Active Plus

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jul 2013
Posts: 3,181
Thanks (Received): 3
Likes (Received): 101
Active Level
Default

Ishk alita aku tgk dlm android box keluaq gambaq hd lg sblm keluaq kt wayang tgv.
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #5102  
Old 01-06-2019, 04:59 AM
PedangSetiawan PedangSetiawan is offline
Super Active

 
Trader Rating: (15)
Join Date: May 2010
Posts: 8,626
Thanks (Received): 12
Likes (Received): 52
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by siamanggagapp View Post
Ishk alita aku tgk dlm android box keluaq gambaq hd lg sblm keluaq kt wayang tgv.
eh kat mana nak tengok?
Reply With Quote
  #5103  
Old 02-06-2019, 06:56 AM
siamanggagapp siamanggagapp is offline
Active Plus

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jul 2013
Posts: 3,181
Thanks (Received): 3
Likes (Received): 101
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by PedangSetiawan View Post
eh kat mana nak tengok?
Ada thread dlm forum ni listkn app utk tgk movie online.
Reply With Quote
  #5104  
Old 02-06-2019, 10:17 AM
Deen27 Deen27 is offline
Active Plus

Deen27's Avatar
 
Trader Rating: (7)
Join Date: Jan 2012
Posts: 2,912
Thanks (Received): 15
Likes (Received): 53
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by SmileAlways View Post

Traingle
Kisah Jessica dan kawan2nya terperangkap dlm Time Loop.Jessica berusaha utk memecahkan gelungan masa tu.
Penonton di bawa kepada persoalan di mana bermulanya gelungan masa tu?
Yang mana Jessica yang sebenar?

mmg mindblowing filem ni. engkorang wajib layan.
sesiapa yg pakar mohon explain. ak pun masih x faham
Track starting time cite ni mmng x kan jumpe la. Cume yg ak nampak sepatutnya..

Jessica ni memang mula dari rumah then follow trip tu nek kapal. Die start loop bile diorng da start je sentuh kaki atas kapal tu. Semua ni jadi sbb sentuhan kapal tu. Leh tngk penerangan sorng mamat tu sal sejarah nama kapal tu. Dari situ kejadian tu mula la berulang2..

Nak suggestion len. Try tngk TimeCrime pon ok gak
Reply With Quote
  #5105  
Old 06-06-2019, 03:56 PM
BenVentures BenVentures is online now
Super Active

BenVentures's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: May 2018
Posts: 8,715
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 537
Active Level
Default

Dark phoenix 4/5.

Last edited by BenVentures; 06-06-2019 at 04:01 PM..
Reply With Quote
  #5106  
Old 07-06-2019, 11:27 PM
iced_coolz iced_coolz is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: May 2013
Posts: 813
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 86
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by SmileAlways View Post

Traingle
Kisah Jessica dan kawan2nya terperangkap dlm Time Loop.Jessica berusaha utk memecahkan gelungan masa tu.
Penonton di bawa kepada persoalan di mana bermulanya gelungan masa tu?
Yang mana Jessica yang sebenar?

mmg mindblowing filem ni. engkorang wajib layan.
sesiapa yg pakar mohon explain.
ak pun masih x faham
Quote:
Originally Posted by Deen27 View Post
Track starting time cite ni mmng x kan jumpe la. Cume yg ak nampak sepatutnya..

Jessica ni memang mula dari rumah then follow trip tu nek kapal. Die start loop bile diorng da start je sentuh kaki atas kapal tu. Semua ni jadi sbb sentuhan kapal tu. Leh tngk penerangan sorng mamat tu sal sejarah nama kapal tu. Dari situ kejadian tu mula la berulang2..

Nak suggestion len. Try tngk TimeCrime pon ok gak
bagi yg dah tgk movie ni, ni spoiler utk jawapan, persoalan yg ditanya.
memang menarik cerita ni.
tgk dulu baru klik, cuba dptkn jawapan, baru klik link ni.

https://www.thisisbarry.com/film/tri...ing-explained/

Last edited by iced_coolz; 12-06-2019 at 08:58 AM..
Reply With Quote
  #5107  
Old 08-06-2019, 01:45 AM
rakcacer rakcacer is offline
Active Plus

rakcacer's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Jul 2009
Posts: 4,019
Thanks (Received): 4
Likes (Received): 70
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by BenVentures View Post
Dark phoenix 4/5.
For me 2/5... boring movie...
Reply With Quote
  #5108  
Old 10-06-2019, 11:49 PM
theblur theblur is offline
Super Active

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Apr 2012
Location: Sabah
Posts: 5,925
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 342
Active Level
My Mood:
Default



Tajuk: Happy End (filem korea)
Tahun: 1999
Genre: amour noir

ringkasan:

- si isteri curang, ada lelaki lain. pada satu hari si suami jumpa kunci pelik di beg isteri dia. rupanya kunci apartmen, so suami pun pegi la curi2 masuk apartmen tu. kat sana dia terkejut jumpa gambar2 isteri dgn kekasih gelap dia.

- suami buat dono je mula2, sampai satu tahap si isteri bagi ubat tidur bayi mereka dan abaikan bayi kecil mereka utk pergi beromen dgn kekasih gelap, sang suami pulang rumah jumpa bayi demam panas.

- x nak cerita lebih.

SANGAT best, aku ulang sampai tiga kali tgk.

p/s: utk 18+ keatas dan ada adegan seks yang sgt umphhh.
__________________
ibarat si jejaka janji bulan bintang kepada si makwe, lalu si jejaka KENCING DALAM si makwe, si makwe mengandung lalu si jejaka melarikan diri, memungkiri janji.
Reply With Quote
  #5109  
Old 11-06-2019, 06:00 AM
siamanggagapp siamanggagapp is offline
Active Plus

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jul 2013
Posts: 3,181
Thanks (Received): 3
Likes (Received): 101
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by rakcacer View Post
For me 2/5... boring movie...
Yup kureng best..
Reply With Quote
  #5110  
Old 11-06-2019, 07:23 AM
akundaktau akundaktau is offline
Legendary Member

akundaktau's Avatar
 
Trader Rating: (4)
Join Date: Mar 2013
Posts: 10,701
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 174
Blog Entries: 1
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by SmileAlways View Post

Traingle
Kisah Jessica dan kawan2nya terperangkap dlm Time Loop.Jessica berusaha utk memecahkan gelungan masa tu.
Penonton di bawa kepada persoalan di mana bermulanya gelungan masa tu?
Yang mana Jessica yang sebenar?

mmg mindblowing filem ni. engkorang wajib layan.
sesiapa yg pakar mohon explain. ak pun masih x faham
Mmg pening..tp jwpan ada pada driver taxi tu
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump