Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > GENERAL DISCUSSION > General Chat > Official News, Current Issues

Official News, Current Issues Discuss daily updated official news from tv to newspapers, current issues from locals to all around the world.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #31  
Old 21-07-2018, 09:13 AM
imrantech imrantech is offline
Active Member

imrantech's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: May 2013
Posts: 1,774
Thanks (Received): 24
Likes (Received): 79
Active Level
Default

dah berjanji. kena tunaikanlah. kalo tak nanti ada yg cakap janji dicapati
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #32  
Old 21-07-2018, 09:17 AM
d_conan d_conan is offline
CG Top Poster Club

d_conan's Avatar
 
Trader Rating: (6)
Join Date: Aug 2011
Posts: 23,479
Thanks (Received): 110
Likes (Received): 562
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by imrantech View Post
dah berjanji. kena tunaikanlah. kalo tak nanti ada yg cakap janji dicapati
tp knp radiohead? ada org request ke apa?
Reply With Quote
  #33  
Old 21-07-2018, 09:40 AM
imrantech imrantech is offline
Active Member

imrantech's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: May 2013
Posts: 1,774
Thanks (Received): 24
Likes (Received): 79
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by d_conan View Post
tp knp radiohead? ada org request ke apa?
memang janji dia

Reply With Quote
  #34  
Old 21-07-2018, 09:56 AM
ladyelena_11 ladyelena_11 is offline
Active Member

ladyelena_11's Avatar
 
Trader Rating: (4)
Join Date: Mar 2012
Posts: 1,869
Thanks (Received): 8
Likes (Received): 23
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by Mata_Pena View Post
Da tua engko ni rupenyee
tua dh tuan
Reply With Quote
  #35  
Old 21-07-2018, 10:18 AM
Penbiru Penbiru is online now
Legendary Member

Penbiru's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Jan 2008
Posts: 15,334
Thanks (Received): 7
Likes (Received): 522
Active Level
My Mood:
Default

habis punoh..
Reply With Quote
  #36  
Old 21-07-2018, 10:32 AM
Gigahertz CS Gigahertz CS is offline
Regular

Gigahertz CS's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Sep 2011
Location: Ampang - Selayang
Posts: 849
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 53
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by MHaffiezMNazri View Post
Radiohead lagu apa sedap?

No Doubt, Maroon 5, aku tau la
kepala radio
Reply With Quote
  #37  
Old 21-07-2018, 10:43 AM
Arluth Arluth is offline
Super Active

Arluth's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jul 2009
Location: Taiping-BM-Butterworth
Posts: 8,762
Thanks (Received): 11
Likes (Received): 161
Active Level
My Mood:
Default

Baik bawak nightwish ke chhildren of boddom ke tak pun paling cikai cradle of filth ke
Reply With Quote
  #38  
Old 21-07-2018, 10:52 AM
Mitokondrion Mitokondrion is offline
Legendary Member

Mitokondrion's Avatar
 
Trader Rating: (9)
Join Date: Nov 2008
Location: Fibonacci SnR, Kelantan
Posts: 11,260
Thanks (Received): 47
Likes (Received): 192
Active Level
My Mood:
Default

penyokong israel jugak yg ko nk bwk ye.. punah2.
Reply With Quote
  #39  
Old 21-07-2018, 11:17 AM
badh182 badh182 is offline
Active Plus

badh182's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Jun 2012
Location: ɥɐsıʞ nʞɐ ɐp
Posts: 2,544
Thanks (Received): 86
Likes (Received): 11
Active Level
My Mood:
Default

Aku lepas baca yang radiohead ni support israel,pernah buat konsert kat sana,terus aku boikot radiohead ni..aleh2 boleh pulak dia bawak ke sini..ape ke bod0h nyelah yb kita ni..takkan tak tahu langsung isu2 kat luar...dah jd yb,izzah ni makin bd0h botingket tingket..
Reply With Quote
  #40  
Old 21-07-2018, 12:07 PM
marvelous marvelous is offline
Legendary Member

marvelous's Avatar
 
Trader Rating: (25)
Join Date: Aug 2006
Location: Dalam Bumi Berpijak Dalam Dunia Nyata
Posts: 14,346
Thanks (Received): 34
Likes (Received): 2103
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by badh182 View Post
Aku lepas baca yang radiohead ni support israel,pernah buat konsert kat sana,terus aku boikot radiohead ni..aleh2 boleh pulak dia bawak ke sini..ape ke bod0h nyelah yb kita ni..takkan tak tahu langsung isu2 kat luar...dah jd yb,izzah ni makin bd0h botingket tingket..
aku tak tahu pun sapa radiohead....nampak sangat aku dah ketinggalan zaman....

bila ada issue gini...baru aku tahu sapa radiohead....

ya lah dulu zaman muda-muda suka dok layan metalicca...tp bila umur dah meningkat....benda2 lara ni...dah tak amik tahu....

jadi sebagai nasihat warga yg berusia ni...jgn lah anak2 muda dok di sogok dengan benda2 gini....banyak lg benda faedah lain yg boleh buat...

Last edited by marvelous; 21-07-2018 at 12:11 PM..
Reply With Quote
Likes Penbiru, d_conan liked this post
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump