Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > GENERAL DISCUSSION > Investor, Business, Entrepreneur > Internet Business Discussion

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #311  
Old 06-12-2018, 07:04 PM
dausbiz dausbiz is offline
CG Top Poster Club

dausbiz's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Apr 2015
Location: www.kedaifirdaus.com
Posts: 45,382
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 1215
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by dausbiz View Post
Salam semua,

Hari nie saya nak bagi Tutorial dengan kejayaan biz di dunia yang kekal berpuluh malah ada beratus Tahun Di Muka Bumi Nie

KIta tengok Milo

satu jenama yang terlalu dasyat dari budak seusia 3 tahun sampai yang tua lebih 90 Tahun tau apa dia Milo

Bukan itu sahaja semua bangsa

tanya saja Bangla,Nepal,Melayu,Cina,Jawa,India apa sahaja bangsa di dunia

kenal tak Milo

Saya studi pengiklanan dan promosi Milo agak lama dan bagi saya promosi milo amat berjaya di Malaysia hanay di sebabkan satu benda Konsisten.

Saya teringat masa saya tadika masa tue umur 6 tahun,Van Milo akan berhenti depan Tadika masa budak budak balik Tadika dengan Mak Bapa.

Diorang bagi Milo Free

sampai seluruh tadika ,mak bapa cikgu semua sapu sebab free

sebab buta re

Itu salah satu keberanian Milo

Bagi free.

Lagi kehebatan Milo

Pi akhbar mana pun Harian Metro,akhbar Cina,News Straits Times,Akhbar India

semua ada iklan milo

wow milo milo milo

Lagi satu sesuatu juga yang hebat Milo buat!!!!!!!

Bekerjasama dengan Mc Donalds Restoran Fast Food paling berjaya di muka bumi

di seluruh dunia ada minuman Milo

Kalau orang jemu Air gas ,orang pilih Milo

Milo juga gergasi jenama dasyat

paling saya tengok dasyat

Masa Olimpik masa sukan Komanwel

Milo Buat pengiklanan besar besarkan kat TV

Semua berjuta manusia ingat MIlo

Dan Milo dah conquer seluruh media galaksi Dunia

Dekat Youtube ,kat google kat facebook iklan Milo pun tanpa henti

apa hal nie Milo...Milo Milo Milo

Paling tak leh blah

Masa nak pi kerja ,sambil layan radio

Akan ada iklan Milo juga

Sampai ke radio

Milo sapu.....

Bagitau saya medium mana Milo tak iklan

Semua medium kot konsisten dan Meluas.


Milo oh Milo

apa la dasyat sangat Milo nie

Bump
__________________


PERCUMA RAHSIA Malam PERTAMA SUAMI ISTERI
di www.kedaifirdaus.com

Call/whatsapp/telegram 016-4650338
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #312  
Old 07-12-2018, 10:23 AM
dausbiz dausbiz is offline
CG Top Poster Club

dausbiz's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Apr 2015
Location: www.kedaifirdaus.com
Posts: 45,382
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 1215
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by nokia3210 View Post
mmg dasat milo ni ..sehingga jadi menu disemua kedai makan.. lau fikir balik, milo tu jenama minuman, bukan jenis minuman tu sendiri mcm teh kopi dan sirap etc..sepatutnya jenis minumannya ialah coklat..kenapa tak dipanggil jenama lain?begitu juga dgn nescafe dan maggie..ia adalah jenama, kenapa tak dipanggil jenama kopi segera atau mee segera lain?

kat luar negara milo top juga..tapi tak lah jadi kemestian mcm kedai kat sini..kat sana panggil jenis minuman, bukan brand minuman
nak biz anda boom

ikut la jejak langkah marketing milo
__________________


PERCUMA RAHSIA Malam PERTAMA SUAMI ISTERI
di www.kedaifirdaus.com

Call/whatsapp/telegram 016-4650338
Reply With Quote
  #313  
Old 08-12-2018, 03:38 AM
ktstechnology ktstechnology is offline
Newbie

ktstechnology's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Nov 2018
Posts: 46
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 1
Active Level
Default

betul jugak kata-kata tuan tanah ..merata milo ..milo..milo
__________________
JOM CETAK DUIT USD DENGAN FOREX
Reply With Quote
  #314  
Old 09-12-2018, 08:03 AM
dausbiz dausbiz is offline
CG Top Poster Club

dausbiz's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Apr 2015
Location: www.kedaifirdaus.com
Posts: 45,382
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 1215
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by ktstechnology View Post
betul jugak kata-kata tuan tanah ..merata milo ..milo..milo
Yer contoh paling berjaya mempromosikan produk

Milo
__________________


PERCUMA RAHSIA Malam PERTAMA SUAMI ISTERI
di www.kedaifirdaus.com

Call/whatsapp/telegram 016-4650338
Reply With Quote
  #315  
Old 12-12-2018, 07:44 AM
dausbiz dausbiz is offline
CG Top Poster Club

dausbiz's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Apr 2015
Location: www.kedaifirdaus.com
Posts: 45,382
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 1215
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by dausbiz View Post
Belajar dan faham konsep pengiklanan milo

Untuk kegunaan biz anda

Insyaallah satu hari nanti jadi Milo yang terkenal
Anda biz teruskan iklan biz anda seperti Milo
__________________


PERCUMA RAHSIA Malam PERTAMA SUAMI ISTERI
di www.kedaifirdaus.com

Call/whatsapp/telegram 016-4650338
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump