Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > CG MARKETPLACE > Classifieds & Advertisements > Services Offered

Services Offered Offer any services here.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #51  
Old 11-01-2019, 05:23 PM
no trade no trade is offline
Super Active

no trade's Avatar
 
Trader Rating: (12)
Join Date: May 2008
Posts: 7,676
Thanks (Received): 11
Likes (Received): 128
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

alamak, den tengah semangat ni.
__________________
"Kita bangsa dan umat yang punya satu Tuhan, satu Nabi, satu Kitab, satu Qiblat; mengapa kita tidak boleh jadi satu bersatu dan berpadu menjadi Satu Umat."

Sedapnya Pelam Kocak
NyuMmmm
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #52  
Old 11-01-2019, 06:08 PM
AzahirZolkepli AzahirZolkepli is offline
Junior

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Apr 2014
Posts: 89
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 3
Active Level
Default

tp aku bgtahu awal2 laa..

jgn expect bila aku buat kursus tu professional mcm orang lain.. sbb aku x pernah lg buat kursus2 ni.. pemalu..

anggap macam aku share resepi ngn kongsi pengalaman je..
Reply With Quote
  #53  
Old 11-01-2019, 06:39 PM
cre8tive cre8tive is offline
Legendary Member

 
Trader Rating: (21)
Join Date: Oct 2008
Posts: 16,945
Thanks (Received): 24
Likes (Received): 549
Active Level
My Mood:
Default

Owh ok tt.
Jd tt tak niaga lagi ker?
Semoga Allah permudah urusan tt.
Reply With Quote
  #54  
Old 11-01-2019, 09:54 PM
ahimsa99 ahimsa99 is offline
Regular

ahimsa99's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Oct 2013
Posts: 852
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 6
Active Level
My Mood:
Default

buat kelas online pun ok..boleh la yang jauh join sekali..mcm saya yang di sabah ni..
Reply With Quote
  #55  
Old 11-01-2019, 10:14 PM
no trade no trade is offline
Super Active

no trade's Avatar
 
Trader Rating: (12)
Join Date: May 2008
Posts: 7,676
Thanks (Received): 11
Likes (Received): 128
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

kalau takde dapur apollo macamana tuan?
__________________
"Kita bangsa dan umat yang punya satu Tuhan, satu Nabi, satu Kitab, satu Qiblat; mengapa kita tidak boleh jadi satu bersatu dan berpadu menjadi Satu Umat."

Sedapnya Pelam Kocak
NyuMmmm
Reply With Quote
  #56  
Old 11-01-2019, 10:21 PM
airaura88 airaura88 is offline
Active Member

airaura88's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Jul 2009
Posts: 1,071
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 3
Active Level
My Mood:
Default

buat online pun ok...
Reply With Quote
  #57  
Old 11-01-2019, 10:27 PM
Duan82 Duan82 is online now
Super Active

 
Trader Rating: (3)
Join Date: Dec 2011
Posts: 5,324
Thanks (Received): 127
Likes (Received): 457
Active Level
Default

Movie best ni, klimaks biasa dihujung cerita.
Reply With Quote
  #58  
Old 11-01-2019, 11:07 PM
AzahirZolkepli AzahirZolkepli is offline
Junior

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Apr 2014
Posts: 89
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 3
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by ahimsa99 View Post
buat kelas online pun ok..boleh la yang jauh join sekali..mcm saya yang di sabah ni..
Boleh diusahakan.. Mungkin kelas dalam rm50.. Nnt saya cari kat mana boleh cari apollo utk disewa..
Reply With Quote
Likes ahimsa99 liked this post
  #59  
Old 11-01-2019, 11:10 PM
AzahirZolkepli AzahirZolkepli is offline
Junior

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Apr 2014
Posts: 89
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 3
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by no trade View Post
kalau takde dapur apollo macamana tuan?
teknik perapan saya ni boleh direbus, digoreng & dipanggang.. cuma ada extra step selepas perap utk panggang..

kalau personal, saya lg suka yg direbus.. tp ramai orang melayu x berapa suka.. ada yg ckp terlampau lembut, geli nak makan.. hahaha..
Reply With Quote
  #60  
Old 11-01-2019, 11:13 PM
AzahirZolkepli AzahirZolkepli is offline
Junior

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Apr 2014
Posts: 89
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 3
Active Level
Default

Satu lg.. Nasi ayam hainan ni resepi asalnya saya guna herba cina dalam nasi, ayam dan sup..

sy dah skip herba tu sbb kos herba cina mahal.. tp kalau ada herba cina lagi sedap rasanya..
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump