Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > ENTERTAINMENTS, HOBBIES, INTERESTS > Entertainments, Interests, Lifestyle > Movies, TV Shows, Music

Movies, TV Shows, Music Latest movies live on cinemas. TV dramas, spectres and all talks for movies fans.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 11-01-2019, 07:50 AM
propertymalaysia propertymalaysia is offline
Newbie

propertymalaysia's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jan 2019
Posts: 34
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 1
Active Level
Default Set Dekoder Percuma untuk menonton Mytv Myfreeview

Hello warga CG,
Di mana dan bila kita akan menerima set Dekoder Percuma untuk menonton Mytv Myfreeview secara percuma?

Kita difahamkan di laman web myfreeview dot tv:-
"Projek DTT (Televisyen Terestrial Digital) adalah di bawah naungan Kementerian Komunikasi dan Multimedia Malaysia (KKMM) dan diselia oleh Suruhanjaya Komunikasi dan Multimedia Malaysia (SKMM). Ia merupakan satu inisiatif Kerajaan untuk menyediakan khidmat penyiaran TV dan radio terbaik untuk rakyat. Pembaharuan ini memberikan semua siaran yang lebih jelas tanpa sebarang bayaran bulanan."
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #2  
Old 11-01-2019, 07:51 AM
taurusguy1983 taurusguy1983 is offline
Active Member

taurusguy1983's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jun 2008
Posts: 1,343
Thanks (Received): 11
Likes (Received): 45
Active Level
My Mood:
Default

boleh check diwebsite mytv , masukan no ic anda utk memeriksa anda layak terima secara percuma atau tidak

pemberian percuma berdasar rekod penerima brim
Reply With Quote
Likes Jedi liked this post
  #3  
Old 11-01-2019, 02:59 PM
[email protected] adie@coway is offline
Super Active

adie@coway's Avatar
 
Trader Rating: (12)
Join Date: Dec 2011
Location: beRteBaraN diMUka BUmi
Posts: 9,013
Thanks (Received): 10
Likes (Received): 78
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by taurusguy1983 View Post
boleh check diwebsite mytv , masukan no ic anda utk memeriksa anda layak terima secara percuma atau tidak

pemberian percuma berdasar rekod penerima brim
owh...mcm tu ker...hurmm...
memang tak la....kalau mcm tu...
__________________
untuk tempahan produk Coway sila klik sini
http://cowaypilihanku.wordpress.com
wassap: 019.2838084
Reply With Quote
  #4  
Old 11-01-2019, 05:31 PM
taurusguy1983 taurusguy1983 is offline
Active Member

taurusguy1983's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jun 2008
Posts: 1,343
Thanks (Received): 11
Likes (Received): 45
Active Level
My Mood:
Default

shopee ada jual set indoor rm187
Reply With Quote
  #5  
Old 11-01-2019, 06:07 PM
Jedi Jedi is offline
CG Top Poster Club

Jedi's Avatar
 
Trader Rating: (19)
Join Date: Feb 2009
Posts: 41,643
Thanks (Received): 155
Likes (Received): 1352
Active Level
My Mood:
Default

Aku penerima dedak...eh...br1m

Layak ek dapat?

Tapi aku tv pun takde.

Leh ke aku jual kat orang dekoder tu?
__________________

WTS
GOLD Kausar Pure Natural Honey (RM50)
CD inggeris/melayu RM20 setiap satu.
Ruang signature saya untuk disewa (RM30/80)
Hot Wheels (Baru)|Burt's Bees Res-Q Ointment| CD case (terpakai)

Reply With Quote
  #6  
Old 14-01-2019, 10:07 AM
janggut_X janggut_X is offline
CG Hardcore

janggut_X's Avatar
 
Trader Rating: (50)
Join Date: Oct 2008
Location: http://suara-janggut.blogspot.com
Posts: 57,811
Thanks (Received): 28
Likes (Received): 40
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by Jedi View Post
Aku penerima dedak...eh...br1m

Layak ek dapat?

Tapi aku tv pun takde.

Leh ke aku jual kat orang dekoder tu?
penerima dedak paling bawah sekali, dan lokasi penerima dedak dlm liputan je layak dapat bang. ekekeke.
__________________
KURUS DLM 15 HARI CUBA KALAU TAK PERCAYA
7DAY7D | PHEROLINS | GARCINIA PLUS

SMS/WHATSAPP :0162036757
Reply With Quote
  #7  
Old 28-04-2019, 11:14 AM
SmileAlways SmileAlways is offline
Super Active

SmileAlways's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Aug 2014
Posts: 8,922
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 361
Active Level
My Mood:
Default

aku dah dapat surat. tp xda terima call lg utk diorang kasi dekoder
__________________
Jangan tenggelam di dalam air yang jangkat
Reply With Quote
  #8  
Old 28-04-2019, 11:22 AM
cyborg cyborg is offline
Active Plus

cyborg's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Aug 2008
Posts: 4,473
Thanks (Received): 12
Likes (Received): 78
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by SmileAlways View Post
aku dah dapat surat. tp xda terima call lg utk diorang kasi dekoder
tunggu je . dok rumah diam diam.
nanti poslaju hantar.
Reply With Quote
  #9  
Old 12-05-2019, 12:44 PM
SmileAlways SmileAlways is offline
Super Active

SmileAlways's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Aug 2014
Posts: 8,922
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 361
Active Level
My Mood:
Default

decoder mytv yg kerajaan bagi x blh guna dgn antenna tulang ikan ke?? strength dan quality teruk gila,dapat 15% ja. decoder asal aku ok je
__________________
Jangan tenggelam di dalam air yang jangkat
Reply With Quote
  #10  
Old 02-06-2019, 11:40 AM
SmileAlways SmileAlways is offline
Super Active

SmileAlways's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Aug 2014
Posts: 8,922
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 361
Active Level
My Mood:
Default

akhirnya dapat juga.vendor mytv dtg pasang.decoder model N8784H.guna dish
__________________
Jangan tenggelam di dalam air yang jangkat
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump