Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > ENTERTAINMENTS, HOBBIES, INTERESTS > Entertainments, Interests, Lifestyle > Apple, Android, Smartphone, Tablets > TV & Multimedia (Android Box, Decoder, Smart TV, IPTV, Satellite)

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #951  
Old 29-12-2018, 12:58 PM
AbamB AbamB is offline
Regular

AbamB's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Nov 2017
Posts: 225
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 22
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by khairilhusni View Post
RTM HD mcm channel sampah je.

Liga Super tahun depan harap ada live kat channel ni.


tau xper

okey tv
channel perempuan tu pon ulang2 gak

nasib free
__________________
#JIBAM~Kalau Kau Menjadi Aku,Aku Yakin Kau Mengerti
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #952  
Old 31-12-2018, 09:20 PM
TT TT is online now
CG Super Hardcore

TT's Avatar
 
Trader Rating: (7)
Join Date: Jan 2009
Location: cybertorium, level 3
Posts: 139,313
Active Level
My Mood:
Default

MYTV akan agih 1.5 juta dekoder percuma bermula Januari



KUALA LUMPUR: MYTV Broadcasting Sdn Bhd, akan mengagihkan sebanyak 1.5 juta set dekoder secara percuma di seluruh negara secara berperingkat bermula dari Januari ini.


MYTV dalam satu kenyataan, berkata pengagihan set dekoder itu akan dimulakan menerusi proses pengesahan.

Katanya, penerima yang terpilih, sepatutnya sudah menerima atau akan menerima surat pemberitahuan mengenai pemberian dekoder percuma itu.

“Mereka yang terpilih perlu menghubungi MYTV untuk mengesahkan kelayakan mereka untuk menerima dekoder percuma ini.

“Penerima dipilih daripada Bantuan Sara Hidup Rakyat (BSHR), dengan keutamaan diberikan kepada kumpulan berpendapatan terendah,” katanya.

Untuk maklumat lanjut, orang ramai boleh menghubungi pihak MYTV di talian 1-300-80-6988, e-mel ke [email protected], mesej dalam laman Facebook iaitu MYTVBroadcasting atau WhatsApp dan khidmat pesanan ringkat (SMS) 011-52006988.


https://www.bharian.com.my/bisnes/ko...seluruh-negara
Reply With Quote
  #953  
Old 31-12-2018, 10:57 PM
alpine_star alpine_star is offline
Legendary Member

alpine_star's Avatar
 
Trader Rating: (4)
Join Date: Oct 2010
Posts: 13,656
Thanks (Received): 4
Likes (Received): 97
Active Level
My Mood:
Default

jimbet dier..domain expired wei..xbyr ker..haremm la..hahha

http://mytvbroadcasting.my/
__________________
Reply With Quote
  #954  
Old 31-12-2018, 10:58 PM
underscore underscore is offline
Legendary Member

underscore's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Sep 2008
Location: 7
Posts: 11,194
Thanks (Received): 3663
Likes (Received): 448
Blog Entries: 33
Active Level
Default

Siaran TV Analog Akan Ditamatkan Di Malaysia Menjelang Penghujung Mac 2019



Perancangan untuk menamatkan siaran televisyen analog telah dibincangkan sejak beberapa tahun lepas, dan sepatutnya diselesaikan pada 30 Jun 2018 lepas.

Walaubagaimanapun, ia telah ditangguhkan sebelum ini kerana prosesnya yang tidak selesai.

Hari ini, The Edge melaporkan mengatakan yang mana siaran televisyen analog ini akan ditamatkan pada Mac 2019 kelak seperti yang dijangkakan sebelum ini.



Dengan peralihan ini, kita akan melihat penggunaan siaran digital sepenuhnya yang mana membawa kepada beberapa kelebihan, termasuk sokongan lebih banyak saluran, saluran interaktif, dan paparan pada resolusi lebih tinggi berbanding pada hari ini.

Selari dengan ini juga, pihak MYTV Broadcasting akan mengedarkan sekitar 1.5 juta dekoder kepada penerima secara berperingkat bermula Januari 2019 kelak.

Penerimanya dipilih berdasarkan kepada penerima Bantuan Sara Hidup Rakyat (BSHR).

Dengan peralihan ini juga, ia akan membolehkan gelombang yang digunakan untuk tujuan siaran analog ini dikosongkan dan digunakan oleh syarikat telekomunikasi untuk menyediakan dan menambah-baik perkhidmatan mereka
Reply With Quote
Likes TT liked this post
  #955  
Old 03-01-2019, 10:58 AM
puyol puyol is offline
Legendary Member

puyol's Avatar
 
Trader Rating: (5)
Join Date: Jun 2011
Posts: 18,304
Thanks (Received): 725
Likes (Received): 655
Active Level
Default

Tamat sudah TV analog di Singapura


Reply With Quote
Likes TT liked this post
  #956  
Old 03-01-2019, 11:21 AM
notepad notepad is offline
Super Active

notepad's Avatar
 
Trader Rating: (9)
Join Date: Sep 2011
Location: malizia
Posts: 6,950
Thanks (Received): 27
Likes (Received): 274
Blog Entries: 3
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by alpine_star View Post
jimbet dier..domain expired wei..xbyr ker..haremm la..hahha

http://mytvbroadcasting.my/
domain .my tak ada masalah. mynic simpan tak silap aku 3 bulan. tak ada orang berani curik. ini kelebihan pakai domain malaysia yg ramai tak tahu.

kalau .com bila expire terus ada robot auto curi.
Reply With Quote
  #957  
Old 10-01-2019, 10:18 AM
TT TT is online now
CG Super Hardcore

TT's Avatar
 
Trader Rating: (7)
Join Date: Jan 2009
Location: cybertorium, level 3
Posts: 139,313
Active Level
My Mood:
Default


.
Reply With Quote
  #958  
Old 11-01-2019, 03:53 PM
underscore underscore is offline
Legendary Member

underscore's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Sep 2008
Location: 7
Posts: 11,194
Thanks (Received): 3663
Likes (Received): 448
Blog Entries: 33
Active Level
Default

Penerima Set Dekoder Percuma:

Tuan / Puan yang dihormati,

Kami menyedari bahawa anda mungkin mengalami masalah untuk menghubungi Pusat Khidmat Pelanggan MYTV pada ketika ini.

Sebagai alternatif, anda juga boleh menghubungi kami menerusi Whatsapp (+60115 200 6988), Emel ([email protected]) atau Facebook (PM sahaja).

Untuk membuat pengesahan, anda hanya perlu mengambil gambar Surat Pemberitahuan dengan butiran nama dan alamat yang jelas dan hantarkan kepada kami seperti di atas.






Tuan/Puan yang dihormati,

Terima kasih kerana menghubungi kami.
Untuk makluman anda, kami telah memulakan proses penghantaran Set Dekoder Percuma secara berperingkat ke alamat seperti yang tertera pada surat notifikasi.

Dengan pengesahan ini, anda tidak perlu membuat sebarang panggilan lanjut ke Pusat Khidmat Pelanggan MYTV untuk pengesahan butiran peribadi dan kesabaran anda amat dihargai.
Terima kasih.
MYTV Customer Careline
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump