Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > Blogs > Mr. K

Rate this Entry

Apabila CG Forum 'Down'

Posted 10-04-2009 at 08:10 AM by Mr. K
Updated 21-04-2009 at 12:29 AM by Mr. K

Apabila CG Forum down kelmarin & semlm, aku raser mcm ader mender yg x kene dlm kehidupan seharian aku.

Maklum la, selamer nie mmg CG Forum nie la yg aku dok ngadap setiap hari.

Di CG Forum nie gak la tmpt aku 'BOOM' kn market biz aku

Sbg jambatan penghubung antara aku dgn clients aku..tmpt aku promote, menjwb segaler persoalan tntng produk-produk jualan aku & tmpt terima order but then biler CG Forum nie 'down'..tentu kowang pahamkn camne kalut nyer aku

Kini CG Forum tlh kembali normal & aku terusan x putus-putus mempromosikn agar CGrians menaik-taraf (upgrade) keahlian mrk samada CGS atau CGLS

Tujuan nyer adalah utk mengumpulkan dana dlm usaha utk menambah-baikan service CG Forum nie la..utk kebaikan bersamer sbb aku yakin ramai juga yg d luar saner mencari rejeki sebagaimana aku kt CG Forum nie

So, kowang yg kalo dh paham dgn situasi yg aku hadapi nie, yg maner mencari peluang biz mcm aku tp masih blm upgrade keahlian..aper tunggu lg bro/sis?
0 Thanks, 0 Likes
Posted in Others
Views 7632 Comments 8
Total Comments 8

Comments

  1. Old Comment
    Mr. K's Avatar
    semlm lps aku agak-agak CG br pulih dr 'down' sempat la aku 'suarakn' kedukacitaan aku kt blog nie..tp lps tu..CG 'kiok' smuler

    nie pun aku br dpt connect balik..so aku dpt la postkn mesej nie utk bgtau CG dh pulih cumer masih blm sepenuhnyer 100%

    welkam back CG Forum
    0 Thanks, 0 Likes
    Posted 11-04-2009 at 11:46 AM by Mr. K Mr. K is offline
  2. Old Comment
    Mr. K's Avatar
    spt lazimnyer..utk connect ke CG Forum nie betul-betul kene bnyk bersabar
    0 Thanks, 0 Likes
    Posted 12-04-2009 at 10:21 PM by Mr. K Mr. K is offline
  3. Old Comment
    eday84's Avatar
    ermm.. nak buat lifetime supporter ke nak buat supporter je ekekek.. boleh buat tiap2 thn kalau supporter jek
    0 Thanks, 0 Likes
    Posted 13-04-2009 at 01:34 AM by eday84 eday84 is offline
  4. Old Comment
    Mr. K's Avatar
    elok CGLS trus bro

    tp kalo nk meraser 'badge' CGS, buat payment dulu RM70/-, pastu within 3 bln pertama tu, upgrade la ke CGLS, just tmbh RM280 jer

    biler nk upgrade tu bro?
    0 Thanks, 0 Likes
    Posted 13-04-2009 at 10:15 AM by Mr. K Mr. K is offline
  5. Old Comment
    Mr. K's Avatar
    alhamdulillah..masuk hari ke-4 nie, nmpknyer prestasi server CG Forum dh kembali berada d tahap optima & aku mengharapkn ianya akn berterusan la

    0 Thanks, 0 Likes
    Posted 13-04-2009 at 10:16 AM by Mr. K Mr. K is offline
  6. Old Comment
    eday84's Avatar
    ermm camne nak upgrade ek? hurmm
    0 Thanks, 0 Likes
    Posted 14-04-2009 at 03:22 AM by eday84 eday84 is offline
  7. Old Comment
    Mr. K's Avatar
    memandangkn server CG Forum kerap 'down' lately, aku amik keputusan utk upgrade membership aku dr CGS ke CGLS
    0 Thanks, 0 Likes
    Posted 19-04-2009 at 09:55 PM by Mr. K Mr. K is offline
  8. Old Comment
    Mr. K's Avatar
    arinie 12:27am..line CG masih mantap mcm turbo

    p/s: esok lusa? hrp berterusan la yea
    0 Thanks, 0 Likes
    Posted 21-04-2009 at 12:27 AM by Mr. K Mr. K is offline