Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > Blogs

Old

Tornado di Siberia (tempat sejuk)

Posted 11-10-2008 at 10:38 PM by underscore
Updated 11-10-2008 at 10:47 PM by underscore (789)

Pertemuan udara panas dan sejuk menimbulkan perubahan tekanan udara dan akhirnya menimbulkan tornado.
Gambar dari Rusia yang menunjukan gambar Tornado seperti wap dari radiator kereta.

http://img378.imageshack.us/my.php?i...dirusiavj8.jpg
underscore's Avatar
Legendary Member
Posted in Uncategorized
Views 2162 Comments 3 underscore is offline
Old

KENYATAAN PERASAAN ~ on da way

Posted 10-10-2008 at 01:47 PM by iNsPiRoN_69

10 octbr...
aku still cam 2 bulan lepas...
nothing happen..
nothing change...
kalo berubah pon.. berat makin betambah
hahahahah
almaklumla.. time raye cenggini..
huhuhuhu
tapi......
raye tahun ni adelah RAYE YG PALING TAK BEST SEPANJANG AKU BERUMUR HAMPIR 23THN NIH........booooooooooring.....

ermmmmm....
dulu 3 tahun aku beraye ngan kwn2
seronok
kali ni cam lain plak beraye ngan family...
sepupu...
iNsPiRoN_69's Avatar
Active Member
Posted in Uncategorized
Views 2351 Comments 2 iNsPiRoN_69 is offline
Old

Hari yg membosankan...

Posted 09-10-2008 at 10:47 PM by BizClub

betul bosan...boring...tah apa2 lagi ari ni...

bila bank nk call nieh..
BizClub's Avatar
Super Active
Posted in Uncategorized
Views 426 Comments 0 BizClub is offline
Old

L.O.V.E is C.I.N.T.A

Posted 09-10-2008 at 09:01 PM by L.O.V.E

Percaya atau tidak, anda memerlukan seminit untuk tertarik kepada
seseorang, sejam untuk menyukai seseorang, sehari untuk mencintai
seseorang tetapi mengambil masa seumur hidup untuk melupakan
seseorang yang anda cintai.


Mungkin Tuhan sengaja menemukan kita dengan seseorang yang tidak
sepadan sebelum kita ditemukan dengan orang yang sehati sejiwa.
Justeru, apabila kita bertemu dengan orang yang tepat, kita akan
mengetahui betapa berharganya
...
L.O.V.E's Avatar
CG Top Poster Club
Views 2191 Comments 1 L.O.V.E is offline
Old

kenyataan perasaan: terberbeze dr org lain???

Posted 08-10-2008 at 02:18 PM by iNsPiRoN_69

aku baru perasan ade blog kat cg nih.. aku mmg rajin tulis blog kat frentr aku.. ni yg terbaru.. hehehehehe.. nnt kalo aku tulis lagi,, aku edit paste kat sini la.. tapi,,, aku rase jarang org bace blog2 nih.. yg bace pun best2 fewn aku jerk.. tapi tak kisah la kalo org lain nk bace,, huhuhuhu...

hari2 otak aku ni ske membezekan antare diri aku ngan org lain.. macam2 aku bezekan,, dari luaran, dalaman, kehidupan, fizikal, mental, rohani, jasmani,,
sebenarnyer,,, aku sedey gak,,...
iNsPiRoN_69's Avatar
Active Member
Posted in Uncategorized
Views 1596 Comments 2 iNsPiRoN_69 is offline