Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > Blogs > Deen27

Rate this Entry

Jom Bagi Bintang Movie Terakhir yang Anda Tonton!

Posted 10-06-2019 at 11:54 PM by Deen27

Quote:
Originally Posted by theblur View Post


Tajuk: Happy End (filem korea)
Tahun: 1999
Genre: amour noir

ringkasan:

- si isteri curang, ada lelaki lain. pada satu hari si suami jumpa kunci pelik di beg isteri dia. rupanya kunci apartmen, so suami pun pegi la curi2 masuk apartmen tu. kat sana dia terkejut jumpa gambar2 isteri dgn kekasih gelap dia.

- suami buat dono je mula2, sampai satu tahap si isteri bagi ubat tidur bayi mereka dan abaikan bayi kecil mereka utk pergi beromen dgn kekasih gelap, sang suami pulang rumah jumpa bayi demam panas.

- x nak cerita lebih.

SANGAT best, aku ulang sampai tiga kali tgk.

p/s: utk 18+ keatas dan ada adegan seks yang sgt umphhh.

Persoalan die.. cerita Happy End ni mmng hepi end ke ending cerita dia? Tngk poster cam menarik
0 Thanks, 0 Likes
Posted in Uncategorized
Views 180 Comments 0
Total Comments 0

Comments