Investor for Used/New Auto Parts Business.

20-04-2019 01:10 AM harisrazi89#1
Assalamualaikum,

Saya sedang mencari investor untuk business import barang lusuh kereta (halfcut) dan barang-barang baru lain dari Jepun dan Australia. Business kami akan bertempat di Penang dimana ia adalah hub logistik di bahagian utara semenanjung Malaysia. Kami ada network runner dan bengkel-bengkel specialist Toyota dan Honda milik Bumiputra. Kami berusaha mencari investor supaya mampu membekalkan barang-barang kereta yang ada demand.

Business ini akan menjadi usahama syarikat kami dengan yard Mentor kami di Jepun. Beliau juga mempunyai yard di Malaysia.

Kami berpendapat hanya funder yang genuinely berminat dengan business jenis ini yang berpotensi menjadi long-term investor/partner kami.

Modal yang dicari; MYR 3Mill+

Pulangan yang kami offer adalah 29% share/net profit.

Saya percaya mempunyai mentor adalah yang terbaik, maka atas nasihat beliau juga saya sedang mencari funder.

Discussion boleh dibuat di gudang/office beliau untuk lebih meyakinkan investor.

Boleh hubungi saya di 0102509765. Haris Razi.

p/s: sekiranya maklumat diatas tidak menepati syarat dan peraturan disini, mohon tegur.

Terima kasih dan waalaikumussalam.
Paid Advertisement
20-04-2019 02:01 AM harisrazi89#2
Oh ye, pulangan tu adalah apa yg kami offer, jika rasa berminat dan ingin membuat cadangan lain yang bertepatan pun boleh.

Asalkan semua pihak bersetuju. Supaya business ini boleh berpanjangan.

Wassalam...
20-04-2019 02:42 PM Yuha#3
Quote:
Originally Posted by harisrazi89 View Post
Assalamualaikum,

Saya sedang mencari investor untuk business import barang lusuh kereta (halfcut) dan barang-barang baru lain dari Jepun dan Australia. Business kami akan bertempat di Penang dimana ia adalah hub logistik di bahagian utara semenanjung Malaysia. Kami ada network runner dan bengkel-bengkel specialist Toyota dan Honda milik Bumiputra. Kami berusaha mencari investor supaya mampu membekalkan barang-barang kereta yang ada demand.

Business ini akan menjadi usahama syarikat kami dengan yard Mentor kami di Jepun. Beliau juga mempunyai yard di Malaysia.

Kami berpendapat hanya funder yang genuinely berminat dengan business jenis ini yang berpotensi menjadi long-term investor/partner kami.

Modal yang dicari; MYR 3Mill+

Pulangan yang kami offer adalah 29% share/net profit.

Saya percaya mempunyai mentor adalah yang terbaik, maka atas nasihat beliau juga saya sedang mencari funder.

Discussion boleh dibuat di gudang/office beliau untuk lebih meyakinkan investor.

Boleh hubungi saya di 0102509765. Haris Razi.

p/s: sekiranya maklumat diatas tidak menepati syarat dan peraturan disini, mohon tegur.

Terima kasih dan waalaikumussalam.


Newbie datang lagi.
99.99% peluang pelaburan yang ditawarkan oleh newbie GAGAL.
Harap maklum. :D:D:D
20-04-2019 03:28 PM harisrazi89#4
Ye saye sedia maklum. Tapi tiada nasihat yang boleh bagi kami gambaran. Saya cuma mengikut nasihat beliau, kita pun selagi tak ditegur tak akan pandai la bab mencari investor ni. Apa yang biasa, apa yang tunjuk tanda-tanda newbie ni kan... ��
28-04-2019 07:04 PM Azlan111#5
Quote:
Originally Posted by harisrazi89 View Post
Assalamualaikum,

Saya sedang mencari investor untuk business import barang lusuh kereta (halfcut) dan barang-barang baru lain dari Jepun dan Australia. Business kami akan bertempat di Penang dimana ia adalah hub logistik di bahagian utara semenanjung Malaysia. Kami ada network runner dan bengkel-bengkel specialist Toyota dan Honda milik Bumiputra. Kami berusaha mencari investor supaya mampu membekalkan barang-barang kereta yang ada demand.

Business ini akan menjadi usahama syarikat kami dengan yard Mentor kami di Jepun. Beliau juga mempunyai yard di Malaysia.

Kami berpendapat hanya funder yang genuinely berminat dengan business jenis ini yang berpotensi menjadi long-term investor/partner kami.

Modal yang dicari; MYR 3Mill+

Pulangan yang kami offer adalah 29% share/net profit.

Saya percaya mempunyai mentor adalah yang terbaik, maka atas nasihat beliau juga saya sedang mencari funder.

Discussion boleh dibuat di gudang/office beliau untuk lebih meyakinkan investor.

Boleh hubungi saya di 0102509765. Haris Razi.

p/s: sekiranya maklumat diatas tidak menepati syarat dan peraturan disini, mohon tegur.

Terima kasih dan waalaikumussalam.


Hi, tuan boleh cuba dptkan fund dari Funding Societies...
09-05-2019 07:46 PM Karen#6
Do you have your own lawyer who can consult you in such questions?
14-05-2019 04:28 PM Karen#7
Quote:
Originally Posted by Karen View Post
Do you have your own lawyer who can consult you in such questions?
If you do not have it for this moment my aunt advises to ask for help here https://mosheslaw.com/personalinjury...tice-attorney/ Well, she's been under a lot of stress lately.. hopefully she found good lawyer and it's ok now!
05-06-2019 01:59 PM Yuha#8
Quote:
Originally Posted by harisrazi89 View Post
Assalamualaikum,

Saya sedang mencari investor untuk business import barang lusuh kereta (halfcut) dan barang-barang baru lain dari Jepun dan Australia. Business kami akan bertempat di Penang dimana ia adalah hub logistik di bahagian utara semenanjung Malaysia. Kami ada network runner dan bengkel-bengkel specialist Toyota dan Honda milik Bumiputra. Kami berusaha mencari investor supaya mampu membekalkan barang-barang kereta yang ada demand.

Business ini akan menjadi usahama syarikat kami dengan yard Mentor kami di Jepun. Beliau juga mempunyai yard di Malaysia.

Kami berpendapat hanya funder yang genuinely berminat dengan business jenis ini yang berpotensi menjadi long-term investor/partner kami.

Modal yang dicari; MYR 3Mill+

Pulangan yang kami offer adalah 29% share/net profit.

Saya percaya mempunyai mentor adalah yang terbaik, maka atas nasihat beliau juga saya sedang mencari funder.

Discussion boleh dibuat di gudang/office beliau untuk lebih meyakinkan investor.

Boleh hubungi saya di 0102509765. Haris Razi.

p/s: sekiranya maklumat diatas tidak menepati syarat dan peraturan disini, mohon tegur.

Terima kasih dan waalaikumussalam.

apa nama kompeni?? nk check tengok modal berbayar ada brp juta??!!
05-06-2019 03:51 PM dausbiz#9
Modal dicari

Rm3juta

Huh

Ngeri baca
13-06-2019 08:00 AM Azlan111#10
Quote:
Originally Posted by harisrazi89 View Post
Assalamualaikum,

Saya sedang mencari investor untuk business import barang lusuh kereta (halfcut) dan barang-barang baru lain dari Jepun dan Australia. Business kami akan bertempat di Penang dimana ia adalah hub logistik di bahagian utara semenanjung Malaysia. Kami ada network runner dan bengkel-bengkel specialist Toyota dan Honda milik Bumiputra. Kami berusaha mencari investor supaya mampu membekalkan barang-barang kereta yang ada demand.

Business ini akan menjadi usahama syarikat kami dengan yard Mentor kami di Jepun. Beliau juga mempunyai yard di Malaysia.

Kami berpendapat hanya funder yang genuinely berminat dengan business jenis ini yang berpotensi menjadi long-term investor/partner kami.

Modal yang dicari; MYR 3Mill+

Pulangan yang kami offer adalah 29% share/net profit.

Saya percaya mempunyai mentor adalah yang terbaik, maka atas nasihat beliau juga saya sedang mencari funder.

Discussion boleh dibuat di gudang/office beliau untuk lebih meyakinkan investor.

Boleh hubungi saya di 0102509765. Haris Razi.

p/s: sekiranya maklumat diatas tidak menepati syarat dan peraturan disini, mohon tegur.

Terima kasih dan waalaikumussalam.

TT tolong beritahu nama syarikat di sini, nak check latar belakang...
Sponsored Links