Jom Daftar TIME Fibre Internet! 100Mbps : RM 99, 500Mbps : RM 139, 1Gbps: RM 199!

31-03-2016 08:38 PM lpsoldier007#1
Salam Sejahtera.

Saya merupakan ejen yang berdaftar dengan Time Fibre dan dapat membantu anda untuk mendaftar perkhidmatan Time Fibre. Jom daftar internet Fibre TERMURAH DI MALAYSIA!

Buat apa buang MINYAK, MASA dan TENAGA untuk ke Time Fibre Centre kalau semuanya boleh daftar di rumah?

Coverage Time Fibre agak terhad. PM/ Whatsapp saya jika nak check coverage.

*Hanya ada di kawasan HIGH RISE terpilih di Lembah Klang, JB, Melaka dan Pulau Pinang.

SEMUA PAKEJ KUOTA UNLIMITED!!!


:)

Pakej Time Fibre:

100 MBPS: RM 99
500 MBPS: RM 139
1 GBPS: RM 199


PM atau hubungi saya 017-7835227 (SMS dan Whatsapp SAHAJA), https://www.wasap.my/60177835227 kalau berminat! :)


Testimoni:

Quote:
Originally Posted by guhetsuto View Post
salam bro.. umah saye baru je masuk unifi nie.. tq bro sebab cepatkan proses pasang unifi.. tq tq...
Quote:
Originally Posted by dauskupang View Post
UP utk TT....streamyx blum psang lagi tapi servis mmg cepat...
Quote:
Originally Posted by dauskupang View Post
Servis terbaik TT...

aku punya streamyx dah pasang 4MBps
Quote:
Originally Posted by zdman View Post
tq.. kawe punya dah pasang, mudah, cepat dan senang...
Quote:
Originally Posted by kelakau_jb View Post
servis terbaik bro..
Quote:
Originally Posted by luhur_lestari View Post
memang trbaik..
service tt mmg cepat n mantap..
senang n mudah pula tu..
tq tt,rumah den dah settle unifi jumaat lepas lg tpi x brkesempatan nk online shari dua ni..skali lg.tqvm tt
Quote:
Originally Posted by mifard View Post
thanks TT..
servis terbaikk..
Quote:
Originally Posted by abahsera View Post
Genap seminggu seperti yg dijanjikan,

stimix dah pasang kat rumah aku..

Terbaik ni:)cgrock
Quote:
Originally Posted by kca8657 View Post
salam bos...streamyx br siap pasang td..syoknye...hihihi...cuma tepon tk dpt lg..dia kata abis stok..mgu dpn diaorg bg..kalo lupa dia suruh call blk...kiranya bln ni tkyh byr ek...best2...mai2 kita pasang...:)):)):))
Quote:
Originally Posted by fadli1982 View Post
unifi da siap pasang smlm.reg ngan tt jer.mantap x perlu ke tm reg
Jika tiada masalah, pemasangan dijamin siap dalam masa 3-10 hari selepas pendaftaran. Pemasangan akan mengambil sedikit masa jika terdapat masalah port.
Paid Advertisement
01-04-2016 09:39 AM lpsoldier007#2
Whatsapp saya di 017-7835227 untuk maklumat lanjut!
01-04-2016 09:43 AM John Nawi#3
time ni dlu pernah lingkup sekitar tahun 2003, skg dah bangun balik..masyuk
01-04-2016 09:45 AM stuck#4
Presint 9, Putrajaya ada coverage tt?
01-04-2016 11:05 AM superdogol#5
area melaka ada coverage ka bro?
01-04-2016 11:08 AM abukrokok#6
dulu penah try apply ..tapi xde coverage walaupun kondo sebelah aku ada coverage
02-04-2016 11:22 AM lpsoldier007#7
Whatsapp saya di 017-7835227 untuk maklumat lanjut!
03-04-2016 11:31 AM lpsoldier007#8
Whatsapp saya di 017-7835227 untuk maklumat lanjut!
04-04-2016 06:28 PM lpsoldier007#9
Whatsapp saya di 017-7835227 untuk maklumat lanjut!
05-04-2016 11:25 AM lpsoldier007#10
Whatsapp saya di 017-7835227 untuk maklumat lanjut!
Sponsored Links