Bercinta lebih dari 2 tahun:Next plan korg & Sebab masih bertahan?

11-01-2014 06:15 PM cik dila sayang#1
Assalammualaikum warahmatullahiwabaratuh dan salam ceria.


Utk warga cgrian yg dh bercinta lebih 2 tahun ape planning korg seterusnyer dan nape korg masih setia kt pasangan korg sampai sekarang?


Sudi-sudikan share beberapa tips utk kitorg semua tambah ilmu dan memperbaiki relationship masing2 dari masa ke semasa.

Jazakallah.
Paid Advertisement
13-01-2014 11:16 AM tsf#2
kawen la cik dila.... halal pas tu... pertahan hingga akhir hayat...
13-01-2014 11:18 AM dhiaperfumes#3
hebat bertahan....
13-01-2014 11:34 AM TengkuHaadi#4
Besenya susah nak bertahan sebab ada mende lain yg tak tahan. Siyesly.
13-01-2014 12:13 PM cik dila sayang#5
Ade cgrian nk share @ tambah tips?
13-01-2014 12:18 PM UdangGalah#6
kalau serius next plan mesti la nak kawin.. :">
13-01-2014 12:18 PM kucimkerom#7
kawin trus je la..:)
13-01-2014 12:22 PM deleteled#8
Quote:
Originally Posted by cik dila sayang View Post
Assalammualaikum warahmatullahiwabaratuh dan salam ceria.


Utk warga cgrian yg dh bercinta lebih 2 tahun ape planning korg seterusnyer dan nape korg masih setia kt pasangan korg sampai sekarang?


Sudi-sudikan share beberapa tips utk kitorg semua tambah ilmu dan memperbaiki relationship masing2 dari masa ke semasa.

Jazakallah.
ni bercinta sebelum kahwin atau selepas kahwin ?

kalo sebelum kawin, rasanya kena pasang niat utk tunang/kawin.. baru nmpk sket halatuju
13-01-2014 12:24 PM siamanggagapp#9
aku dulu couple 3 tahun pastu tunang 2 tahun br kawin. 5 tahun total. mungkin allah swt mmg dah tentukan tuh jodoh aku.
13-01-2014 12:27 PM huzz91#10
Quote:
Originally Posted by siamanggagapp View Post
aku dulu couple 3 tahun pastu tunang 2 tahun br kawin. 5 tahun total. mungkin allah swt mmg dah tentukan tuh jodoh aku.
tunang 2 tahun O.O .. lame giler.. :P
Sponsored Links