Pelaburan Emas Di Ar-Rahnu Dan Sokongan Dari Triplenine World Gallery Sdn Bhd

14-03-2012 05:25 PM Lantak#1
:)Salam Semua Otai2 Gold..newbie tumpang lalu..disini saya pasti ramai yang sudah memahami teknik2 pelaburan emas dengan ar-rahnu jika ada yang masih baru pon dapat sama-sama belajar..cuma disini saya ingin memperkenalkan dengan anda sebuah syarikat berdaftar iaitu Triplenine World Gallery Sdn Bhd milik sepenuhnya bumiputra..anak melayu yang berjaya dan anda boleh memastikan atau membuat kaji selidik latar belakang company ni di SSM dan sebagainya seperti pesanan dari johan raja lawak.ok disini saya ingin kongsikan apa kelebihan jika kita berurusan dengan Triplenine.Saya ambil contoh jika modal anda ada 10gram simpan dulu modal anda..triplenine akan dulukan kepada anda 30gram dengan emas triplenine utk dipajak nanti di ar-rahnu(agrobank)dan jika modal yang sama tadi anda lakukan sendiri 70% yang pertama tadi mungkin anda boleh mengandakannya sekitar 20 hingga 23gram.tapi jika bersama triplenine terus anda akan dapat 30gram untuk dipajakkan di ar-rahnu.disini ada lebihan yang anda dapat dari bantuan triplenine tadi so ROI anda nanti pon lebih..triplenine juga akan memberikan bimbingan kepada anda jika inginkan khidmat nasihat mereka pon boleh membantu.contoh tadi tu ialah 10gram dan jika lebih dari 10gram figure tu rasanya anda boleh calculate sendiri.contoh 20g anda dpt 60gam,100g anda dpt 300g.ok jika ade yang berminat atau pertayaan bolehlah reply disini atau pm saya.terima kasih:)cgrock

Anda juga boleh add di facebook Triplenine Gold World Gallery
atau lawati www.triplenine.com.my

Contoh-contoh Produk Triplenine World Gallery
Paid Advertisement
14-03-2012 09:23 PM Forex888#2
mcm best je...
14-03-2012 09:36 PM Lantak#3
Quote:
Originally Posted by Forex888 View Post
mcm best je...
mmg best bro...kalah suzuki best:))
14-03-2012 09:38 PM azhan_zamiri#4
Salam,nak tanya,company jual harga berapa segram?skg argo bank dah xbagi 70% cuma 65% shj,untuk mendapatkan 70% wajib buka buku akaun dgn argo bank...saya baru pegi baharu surat tadi
14-03-2012 10:27 PM pundiemas#5
Ada kemungkinankah program ini akan menjadi SCAM. Walaupun konsepnya bersandarkan emas, teknik memanipulasikan emas boleh menjerat diri. Pengalaman mengajar....
15-03-2012 04:12 AM razif1224#6
Salam,

Adakah ianya patuh syariah?
15-03-2012 04:16 AM markbomoh123#7
Quote:
Originally Posted by Lantak View Post
mmg best bro...kalah suzuki best:))
suzuki best dah tak ada lagi jalanlah bro...:-?

Klu RG sport boleh tengok RGCX kat forum sebelah...:eek:
15-03-2012 04:27 AM raz4#8
klu wakala hanya pikir salling shj.. ramai dah yg buat mcm nie.. akhir nnti buyer yg terjerat bile tmpoh matang da smpai..
15-03-2012 09:09 PM Lantak#9
Quote:
Originally Posted by azhan_zamiri View Post
Salam,nak tanya,company jual harga berapa segram?skg argo bank dah xbagi 70% cuma 65% shj,untuk mendapatkan 70% wajib buka buku akaun dgn argo bank...saya baru pegi baharu surat tadi
W,salam..pasal harga tu bro boleh check di www.triplenine.com.my mengikut harga semasa..ok bagi sesiapa yg x buka acct agrobank mmg mereka akan bg 65% shj.tp jika ada atau anda buka acct agrobank kali kedua dan seterusnya mereka akan beri 70%..harap membantu..:)
15-03-2012 09:39 PM Lantak#10
Quote:
Originally Posted by razif1224 View Post
Salam,

Adakah ianya patuh syariah?
w,salam..insyaallah bro..segalanya mematuhi hukum syariah dan tiada sesiapa yang teraniaya.
Sponsored Links