Upah Buat Sistem Online Guna PHP,MYSQL,Wordpress,JAVA(JSP) , Boostrap CSS,JQUERY

11-04-2011 12:14 AM who_care#1
Saya menawarkan khidmat membuat small system seperti sistem e-claim and so on untuk kawasan Lembah Klang.
Harga bermula dari rm99 berdasarkan function & complexity system tersebut.
Jika berminat boleh pm.
Terima kasih
Paid Advertisement
03-07-2013 01:00 AM who_care#2
up thread lama...
03-07-2013 01:02 AM TheLucky#3
bro magento ok x?
02-08-2013 04:28 AM who_care#4
Quote:
Originally Posted by TheLucky View Post
bro magento ok x?
magento aku xpernah try lg tp boleh jer kalo xurgent... :D
kalo urgent xdpt nak nolong...
30-08-2013 01:37 AM firdausah#5
Bgs ni...tt area mne?
30-08-2013 04:31 PM who_care#6
Quote:
Originally Posted by firdausah View Post
Bgs ni...tt area mne?
area seri kembangan...
tp mengajar org buat sistem...
cover area klang , nilai , kuantan, kuala terengganu...
ada projek ke tuan? :">:">:">
31-08-2013 11:48 PM firdausah#7
Quote:
Originally Posted by who_care View Post
area seri kembangan...
tp mengajar org buat sistem...
cover area klang , nilai , kuantan, kuala terengganu...
ada projek ke tuan? :">:">:">
Tu ar ade projek cket..tgh carik org jgkla..kne jupe n bincg dlula
02-09-2013 12:46 AM who_care#8
Quote:
Originally Posted by firdausah View Post
Tu ar ade projek cket..tgh carik org jgkla..kne jupe n bincg dlula
pm detail bro...
boleh jumpe.tq.
02-09-2013 01:08 AM azam575#9
Quote:
Originally Posted by who_care View Post
Saya menawarkan khidmat membuat small system seperti sistem e-claim and so on untuk kawasan Lembah Klang.
Harga bermula dari rm99 berdasarkan function & complexity system tersebut.
Jika berminat boleh pm.
Terima kasih
buleh buat sistem e-disiplin sekolah merit demerit tak ?

online atau offline ?

kalau yang offline gabung ngan barcode buleh masa nak check nama pelajar .... hehehe
02-09-2013 11:18 AM who_care#10
Quote:
Originally Posted by azam575 View Post
buleh buat sistem e-disiplin sekolah merit demerit tak ?

online atau offline ?

kalau yang offline gabung ngan barcode buleh masa nak check nama pelajar .... hehehe
pmed bro... :">:">:">
Sponsored Links