Bursa Saham Kuala Lumpur (FBMKLCi)

29-07-2007 07:23 PM faizfakhirin#1
allop...aku bukak thread nie nak discuss saper yg pernah main saham melalui maybank2u?....mcm mana nk buat?....aku try xleh register....or kena register kat bank dulu?

:)cgrock :)cgrock :)cgrock :)cgrock :)cgrock
Paid Advertisement
29-07-2007 08:17 PM TamingSari#2
dulu ada org spam pasal bende ni.. siap jual ebook lg pasal ni..
29-07-2007 08:27 PM biliswira#3
Quote:
Originally Posted by tamingsari View Post
dulu ada org spam pasal bende ni.. siap jual ebook lg pasal ni..
Ade gak spam pasal nih :-?
29-07-2007 08:37 PM hazwan#4
so mcm mane ek nak main saham gune maybank2u, boleh main forex gak ke?
29-07-2007 10:00 PM Kimie#5
erm.. tak salah aku ader sorang tu bernama "En.Aku" di wang cyber..

dier jual ebook pasal cara nak trade guner maybank2u ni..

aku berminat jugak.. tapi aku takut macam rugi jer beli nanti..

apa kata kite kongsi duit beli ebook tu..

murah sikit..

dier jual dalam 90rm macam tu lah..
29-07-2007 10:31 PM CikSukan#6
Ingatkan Remiser yg bukak thread ni rupanye 2X5 dengan laling gak..:p so kenalah hantar surat kat persatuan remiser berjaya BSKL datang sini dan share berjuta ilmu kat sini..khabar angin kata boleh tahan income main share ni kalah trade forex..ialah diaorang kan senang nak DD due dilligent company yg tersenarai tu semua huhu..:-?


ps-tengah tunggu remiser with succesfull track record coming
29-07-2007 10:33 PM Kimie#7
maner en.aku ni.. aku nampak dier kat sini tadi..

mayb dier tengah duk tekup mulut dier sambil gelak terkekek2

tengok thread ni..:D:D
29-07-2007 10:39 PM CikSukan#8
Quote:
Originally Posted by candlelight View Post
maner en.aku ni.. aku nampak dier kat sini tadi..

mayb dier tengah duk tekup mulut dier sambil gelak terkekek2

tengok thread ni..:D:D
kenapa awak kata camtu e-book dia awak dah baca? Tak silap dengar khabar angin en.Aku telah amalkan apa yg dia tulis pasal benda tu dan buktinye tak SURE lagi..:-?
29-07-2007 10:43 PM Kimie#9
Quote:
Originally Posted by sukan4Dhyip View Post
kenapa awak kata camtu e-book dia awak dah baca? Tak silap dengar khabar angin en.Aku telah amalkan apa yg dia tulis pasal benda tu dan buktinye tak SURE lagi..:-?
yeker? saya tak tahu pulak pasal tu..

tapi saya sebut2 namer dier pasal dialah orang pertama yang

citer pasal nak trade saham malaysia kat maybank2u..

pada saya lah dier orang pertama..

pasal dunia internet ni baru lagi bagi saya..
29-07-2007 10:48 PM mie8500#10
hahaha..
takkan RM90 pun nak kongsi gak kawan..
ebook tu, aku ada.. tp, jgn mintak kat aku..
Memang aku x kan bg.. ni prinsip..
Memang amat berbaloi beli..
Bukak www.buysignal.net , tgk ada dia selit isikandungan atau tajuk kat web tuh..

Aku dah baca, tp belum mula..
makin baca makin seronok dan bersemangat nak buat sbb panduan yang dia bg amat mudah untuk paham serta boleh dikatan lengkap.
Ada support forum dan signal2 yg dia bg lagi..

amat puashati la..
Sponsored Links