BTC USD 50,184.9 Gold USD 1,791.70
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Zakar masih tegang walaupun mati pucuk!

ZAKAR MASIH TEGANG WALAUPUN MATI PUCUK!
NAK TAHU RAHSIANYA?
.

Jangan abaikan perasaaan dan nafsu seks isteri anda. Jika isteri dah berumur itu lain cerita. Jika isteri masih lagi bernafsu cuba ikhtiarkan sesuatu. Jangan pandang remeh pada perkara ini nanti boleh menyebabkan huru hara rumahtangga. Isteri cepat baran, itu tak kena, ini tak kena dan hal-hal kecik pun boleh angin satu badan. Puas mencari kesilapan tapi tak jumpa. Akhirnya baru tahu bahawa kepuasan seks si isteri adalah jawapannya. Tak percaya? Tanyalah kepada orang tua yang berpengalaman, nanti mereka ceritakan.

Bagi suami yang lemah zakar atau zakar langsung tak hidup ( mati pucuk ) anda masih ada harapan. Jika ambil ubat-ubatan nanti akan memudaratkan buah pinggang untuk jangka masa yang panjang.

Inilah rahsia yang digunapakai oleh mereka yang mati pucuk untuk melakukan hubungan seks dengan pasangan masing-masing. Ianya telah lama digunapakai di barat dan sehingga kini ianya masih bertahan. Berbanding dengan ubat-ubatan, suntikan dan pembedahan yang memerlukan kos dan risiko yang tinggi, FORMULA atau TEKNIK ini mampu mengatasi masalah-masalah tersebut.

Apakah FORMULA dan TEKNIK itu?

Sila klik di link di bawah untuk maklumat lanjut.​


FORMULA & TEKNIK EREKSI ZAKAR MATI PUCUK​


JANGAN ABAIKAN NAFSU SEKS ISTERI ANDA​

Comments

There are no comments to display.

Blog entry information

Author
kedai-lelaki
Views
1,650
Last update

More entries in Others

More entries from kedai-lelaki

Top
Log in Register