BTC USD 53,839.2 Gold USD 1,793.79
Time now: Jun 1, 12:00 AM

(WTA) indikator mt4 android

Try pakai mt4 remote.Kena install di PC dan Android.Cuma problem pc kena on la bila kita kat luar.Dia bley live kat android termasuk buy , sell , closed etc.Cuma kena set kat mt4 pc nak tengok tf yang mana sebab bley kluar satu je kat android.Segala custom indi yang ada kat tf pc tu akan keluar kat android gak.Satu window TF jer yang bley tengok :)


Terima kasih tuan sy dah cube dah ...ok la dapat gak tngok indi cm kat dlam laptop:)paid

Comments

There are no comments to display.

Blog entry information

Author
shidiada
Views
17
Last update

More entries in Others

Top
Log in Register