BTC USD 60,466.7 Gold USD 1,731.64
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Wangian Pemikat & Penggoda Wanita Asia

Bukan nak mengoda tetapi tergoda!

Wah ayat power ini. Apa kaitan ayat power ini dengan post kali ini. Sebenarnya ini adalah satu ayat didalam email yang diterima yang membuat saya tergelak sendiri didepan komputer.

Pengirim email menceritakan bagaimana setelah menggunakan wangian pemikat sejak dua minggu lepas. Suaminya asyik menggodanya ke bilik tidur sahaja dan akhirnya berlakunya pertarungan yang amat dahsyat seperti malam pertama. 18 SX ni, tapi tidak mengapa,sesekali buat post alam rumahtangga baik juga. Tidaklah orang bosankan. Ramai yang bertanya betul ke pheromones itu boleh membuat lawan sejenis tergoda.

Jawapannya mudah sahaja, daripada segi saintifik ia memang berkesan, tetapi haruslah diingatkan.Kita hidup dalam masayarakat timur yang agak sukar mengungkapkan perkataan sayang,cinta walaupun pada isteri dan suami tercinta. Bukan seperti di Barat yang agak terbuka.

Oleh itu,pendekatan seperti komunikasi,penampilan diri haruslah ada.Jika anda seorang bussines woman,anda haruslah ada ilmu pemikat iaitu daya tarik,penampilan diri dan komunikasi berkesan. Ramai yang beranggapan minyak wangi pemikat seperti phero-x, phero-max, mystique,pherolins dan flaming desire ini bertindak seperti minyak pengasih adalah salah. Anda boleh baca artikel lengkap tentang pheneromes ini disini. Bagaimanakah ia bertindak.

Mengapa ada orang yang mengunakannya berkesan,kerana mereka tahu bagaimanakah fungsi pheneromes dan bagaimanakah memanipulasinya.Oleh itu buka minda anda supaya tafsiran anda dapat diperbetulkan.Insyallah jika kita menggunakan dengan hati yang ikhlas kita akan dapat menggoda dan membuat orang tergoda.

Comments

There are no comments to display.

Blog entry information

Author
kedai-lelaki
Views
564
Last update

More entries in Others

More entries from kedai-lelaki

Top
Log in Register