BTC USD 56,373.1 Gold USD 1,778.42
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Tunetalk Toneplus Prepaid

Tanpa ragu-ragu, inilah program
paling berkuasa di internet.Produknya jelas! Ia produk yang digunakan oleh setiap orang seharian - ianya adalah Sim kad PREPAID seperti mana prepaid-prepaid lain yang ada di pasaran. Top Up mudah kerana kiosk berada di mana-mana. Hanya minta Top Up Tune Talk.

Syarikat pembekal perkhidmatan dan pengendali juga jelas, kukuh dan berpengalaman. Tune Talk dan Tone Plus sentiasa proaktif memberikan pelbagai manfaat kepada pengguna.

Pasaran prepaid yang luas di Malaysia. Dengan pengguna prepaid di Malaysia adalah 29 juta, anda berhadapan dengan satu pasaran yang teramat luas!

Kos maintain yang rendah. Saya pasti kita tidak susah untuk minta pengguna untuk maintain prepaid RM30 sebulan. Ramai yang guna prepaid lebih dari itu! Sudah tentunya, mereka yang maintain pelan ini juga akan amat tinggi!

Hak eksklusif pengedaran Sim Kad sebagai ahli Tone Plus. Anda tidak perlu bersaing dengan kedai-kedai menjual sim kad. Sebagai ahli anda diberikan hak untuk menjual sim kad ini kepada pengguna.

Kos penyertaan yang rendah. RM80 sekali sahaja! Dengan hanya RM80, anda berpeluang menjana pendapatan sehingga 4-5 angka. Berbaloi-baloi..

Keuntungan tunai adalah serta merta apabila anda mengedarkan Sim Kad kepada pengguna. Dapatkan business pack dan dapatkan kembali modal anda.

Pendapatan pasif yang lumayan dan berterusan setiap bulan. Selagi pengguna kumpulan anda Top Up, selagi itulah anda dibayar 13%! Selama-lamanya!

Bonus Tahun Baru antara 5% hingga 20%. Ia dibayar pada bulan Januari tahun berikutnya sebagai menghargai usaha anda mendaftarkan pengguna baru sepanjang tahun sebelumnya.

Potensi pendapatan tanpa had dengan sistem imbuhan Reverse 2-Up. Anda hanya perlu memulakannya dengan hanya merujuk 4 orang pengguna sahaja.

:)cgrock
logotuneplus.png
:)cgrock

Info & Pendaftaran : www.MyTonePlus.com/My

Comments

Blog entry information

Author
yon777
Views
7,831
Comments
1
Last update

More entries in Others

Top
Log in Register