BTC USD 55,860.0 Gold USD 1,778.93
Time now: Jun 1, 12:00 AM

TuneTalk-ToneExcel

Ini adalah bisnes terbaik di dunia, bagusnya ianya lahir di Malaysia. Lantaklah nak kata apa, tetapi itulah penilaian saya dan

penilaian daripada beberapa orang yang sudah join Tunetalk Toneexcel. Walaupun modal rendah, hanya RM80 saja (namun,

ramai bagi alasan tak mampu sebab rasa macam RM5 ribu) tetapi setiap hari jumlah pendaftaran rakyat Malaysia ialah 1000-

1300 orang. Ramai kata rate mahal sikit, ada yang kata sederhana. Kenapa nak kisah sangat? Sebulan dua pakai dan buat biz ni, dah

boleh guna line Tunetalk Toneexcel ni free. Lagi pulak, boleh dapat income. Bayangkan income meningkat 35% setiap bulan.

Gaji kerja pun dalam 5% - 10% setahun. Kalau ada yang berlengah- lengah lagi nak join, memang kerugianlah mereka.

RM80 dari awal tahun sampai akhir tahun masih berfikir- fikir nak keluar ke tak. Cuba bawa RM80 ke shopping complex,

beberapa jam sahaja boleh habis. Jangan terlepas pandang, inilah bisnes terbaik dunia!

Info TTTE --> http://tunetalk.ws/263456.php

Comments

There are no comments to display.

Blog entry information

Author
wan syazwani
Views
502
Last update

More entries in Others

More entries from wan syazwani

Top
Log in Register