BTC USD 63,033.3 Gold USD 1,746.55
Time now: Jun 1, 12:00 AM

TuneTalk-ToneExcel

Saya hanya mahu berkongsi. Mungkin ada yang masih tak faham. Abaikan kalau dah faham. hehe..

Buat rakaniaga TTTE :-

Alhamdulillah. Saya dah ada 1 orang di LEVEL 3 (masih FRESH join. Sempena MERDEKA hari tu saya ambil keputusan drastik JOIN ni!). Justeru itu, pengkongsian ini adalah PENTING. Lihat dan faham

Level 1 - 6 % (if rakaniaga maintain top up RM 30, kita dapat RM 1.80)

Level 2 - 3 % (if rakaniaga maintain top up RM 30, kita dapat RM 0.90)

Level 3 - 11 % (if rakaniaga maintain top up RM 30, kita dapat RM 3.30)

Nampak perbezaannya?

Itu baru top up RM 30 sebulan. Kalau RM 60, RM 100? Kalau ramai member join anda sampai LEVEL penuh? Guna pula

sampai 5 - 6 tahun atau sampai mati? Anda boleh kira dan bayangkan sendiri INCOME Pasif yang bakal anda dapat selagi

anda dan mereka guna.

Buat bukan rakaniaga TTTE :-

Ya, anda akan nampak ini sistem MLM. Memang pun (Kejap lagi yang anti MLM akan komen mengarut). Tapi, kita jual simcard

Tunetalk. Lain daripada yang lain. Pengguna talian prepaid mencecah 2 juta di Malaysia. 1 orang ada 2 - 3 koleksi HP bimbit.

Alangkah sayang, bulan-bulan top up, apa yang mereka dapat? Nothing. Ini bukan ayat pancing. Ini adalah cerita supaya anda

faham dan manfaatkan line tunetalk, selain guna boleh juga buat income.

Ayuh rakan TTTE yang lain. Kita teruskan usaha dan teruskan promote promote promote!

Info TTTE --> http://tunetalk.ws/263456.php

Comments

There are no comments to display.

Blog entry information

Author
wan syazwani
Views
359
Last update

More entries in Others

More entries from wan syazwani

Top
Log in Register