BTC USD 61,106.1 Gold USD 1,727.54
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Triple Twelve-s

121212Web-2.jpg
]

hari ini 13-12-12.

sudah tidak cantek. ceeeh! padahal mmg aku saje je tunggu tarikh ni.
konon mcm tak berapa nak jakun ngan tarikh.

ok. semalam ialah TRIPLE TWELVE.
tiga kali doblas.

alaa.. susah bebenor. yelaa yelaaa aku tulis.
semalam 121212.

tarikh yang cantek. eleyh konon.
tahun lepas pun ada gak yg kawen 111111.

si faisal moukei yang dok mencari ilmu tu pulak kawen pada 101010.

aku yakin semalam ramai yang cuti.. oh yee! patut la semalam tak jammed langsung.
rupanye ramai yang cuti sebb sedara kawen on 121212.
maklumla.. lepas ni dah gak dapat tarikh yang triple.

manader 131313, betol?

semalam jugak kazen aku bernikah. pastu aku mcm "eh eh minah ni.. gagah gak nak nombo doblas" sbb akad nikah pada 12.12 tghari.
tu mesti dah book tok imam lama dah tu :))

tapi pada KALAU aku la kan, aku nikah 121212, 12:12am.
pastu malam pertama ngan laki pada 12.12pm. (malam pertama atau tghari pertama?)

hameekkkk!!!! semua stok 12 kan? dah nak sangat.

:))
********

dalam org sebok2 "wah seronoknye 121212 ni" sbb ada yg kawen, ada yang lahir.
jangan lupa, tarikh 121212 juga merupakan tarikh kedukaan.
ada yg kedukaan mungkin kerana kehilangan org tersayang. hidup atau mati.

perit juga mereka.

ok..
ttg aku pula mengenai 121212.
semalam takde apa yang best berlaku. sama je.
aku kat tempat keje sampai pukul 8 malam.
oh ye. smalam aku berduka sikit sbb TAB aku kene tinggal kat servise centre.

oh ye jugak, smalam aku dapat apa yg aku carik. thnx Allah.
cuma tunggu masa utk aku bertindak sahaja.


***

benci tau aku lupa Screen Shot posting aku yang ke 22,222.

Comments

Blog entry information

Author
RuthlessFairy
Views
1,911
Comments
2
Last update

More entries in Others

More entries from RuthlessFairy

  • Jika
    Jika aku tahu Sungguh. Tidak akan aku disini lagi Membiar diri...
  • Berat
    7/1/2018. Lagi. kau hilang dengan kata tipuan kau. meninggalkan aku...
  • peluang
    untuk F. peluang.. semua orang dalam dunia harus tahu tentang...
  • Sudahi-lah.
    masih lagi tentang sakit. Tuhan, rasa yg lahir ini adalah dari Kau...
  • Bersepai
    bersepai - hati ini kau keje kan berdebu - perasaan ini kau tumbuk...
Top
Log in Register