BTC USD 53,777.7 Gold USD 1,794.88
Time now: Jun 1, 12:00 AM

TRAGEDI 1313:Kisah Pencerobohan di Sabah <Semoga Tentera Malaysia Selamat>UPDATE Pg1

Cekap ape. Dah double figure kematian sekarang.

Kecederaan double figure.

Jadi Tawanan double figure.

Kalau setakat jaga ayam, sindiket dadah ke.... sindiket judi ke mungkin dorang boleh la cover. Tapi bila masuk perang gerila kebanyakan non battle proven.

That's y casualties tinggi. Bukan nak jatuhkan moral ye. Tapi senang cite MKN pun kelam kabut nak control situation. Jgn cakap peleceh rakyat apa tau bla bla bla........ sebab apapun still we fight for Malaysia. Then they are well trained to tackle such situation but indeed they just have mishap and unbelievably a few steps behind the terrorist.

Kalau tidak kenapa escalated sudah lebih 3 minggu ni. Dan casualties makin meningkat tak masuk media.

Sumbody with executive level takde kepakaran nak bagi decision tepat. DisGuided. Itu sebab jadi huru hara ni.

Langkah tepat sekarang command under ATM.

So better ATM yg battle proven selesaikan apa yg pdrm gagal nak control ni.

bang betul ke nie?

Comments

There are no comments to display.

Blog entry information

Author
glyph07
Views
17
Last update

More entries in Others

Top
Log in Register