USD MYR 4.13700 BTC MYR 249,320 Gold MYR 7,201.69
Time now: Jun 1, 12:00 AM

TERAPI MATI PUCUK Tanpa Ubat-Ubatan

ALAT BANTUAN EREKSI BAGI LELAKI / SUAMI MATI PUCUK atau ZAKAR LEMBIK

Ramai yang tidak tahu bahawa terdapat satu alat yang boleh membantu ereksi bagi lelaki yang zakarnya mati pucuk ataupun yang mana zakarnya kurang bertenaga atau dengan kata lain zakar lembik. Perlu diingat bahawa ianya bukan dikategorikan sebagai lemah tenaga batin kerana mereka masih bernafsu tetapi zakar tidak mengizinkan.

Mereka yang mengalami perkara sebegini masih ada harapan untuk dipulihkan. Zakar mereka perlu dilatih atau dengan kata lain zakar mereka perlu melalui proses terapi agar sistem pengaliran darah dapat berlaku dengan sempurna dan urat-urat yang berada di sekeliling zakar dapt berfungsi seperti normal dan tidak mati reput.

Mereka yang hanya membiarkan masalah ini berlalu begitu sahaja dengan harapan agar ia pulih secara semulajadi adalah sangat merbahaya kecuali dia memang tidak lagi bernafsu. Cuba anda lihat mereka yang terkena strok sekiranya anggota mereka tidak dilatih otak akan memberikan isyarat bahawa anggota tersebut telah mati. Semakin lama anggota tersebut semakin mengecil / mengecut keran tiada darah yang mengalir. Oleh yang demikian mereka perlu menjalani proses terapi di hospital atau melakukannya di rumah agar anggota mereka sentiasa hidup dan memberi pelajaran kepada bahagian otak yang telah rosak akibat salur darah yang pecah.

Begitu juga dengan zakar anda, perlu di latih semula. Walaupun anda seorang yang berani mengambil ubat-ubatan tetapi ianya hanya untuk jangkamasa yang singkat.

Alat bantuan ereksi dan terapi zakar ini dinamakan pam vakum zakar mati pucuk. Ia terdiri daripada satu silinder plastik yang tahan lasak, pam vakum dan juga hos. Ada juga beberapa aksesori lain yang mampu melancarkan penggunaan pam ini.

Alat ini berfungsi dengan cara mengepam darah keseluruh bahagian zakar dan menyebabkan zakar menjadi tegang. Ini bermakna setiap salur darah yang terdapat pada zakar anda akan dipenuhi dengan darah. Salur darah yang tersumbat tadi juga akan mengalami pemulihan secara beransur-ansur.

Terdapat pelbagai jenis dan jenama pam yang dijual diluar sana tetapi pastikan ianya bertaraf medikal agar ianya tahan lama dan tidak memudaratkan zakar anda. Antara yang terkenal di Malaysia ialah PEVESCO. Ia mempunyai gred kualiti yang tinggi dan tahan lasak sekiranya arahan penggunaan dipatuhi pengguna. Pam-pam lain yang dijual boleh dikatakan sebagai "sex toys" bukannya alat bantuan perubatan.

Untuk membantu pemulihan dalam masa yang cepat zakar seelok-eloknya disapukan dengan minyak atau krim sepert sensacream atau sensaoil yang mengandungi pati minyak lintah ataupun minyak yang mengandungi pati minyak belacak.

Untuk maklumat lanjut tentang terapi mati pucuk ini bolehlah klik di sini >> ALAT BANTUAN EREKSI DAN TERAPI ZAKAR MATI PUCUK

Comments

There are no comments to display.

Blog entry information

Author
kedai-lelaki
Views
2,444
Last update

More entries in Others

More entries from kedai-lelaki

Top
Log in Register