BTC USD 55,558.2 Gold USD 1,778.81
Time now: Jun 1, 12:00 AM

T . I . K . A . M

stab-big.gif

Di saat aku menulis ini, aku sedang menahan rasa amarah.
yup. menggigil jiwa dan hati aku sama meluap dengan amarah yang yang berlumba2 untuk dilaharkan.


marah kenapa? uuuhhuuiii!!

mmglah sangat marah.

ok. kau boleh bayang tak, orang yang kau anggap dan kau rasa RAPAT, lepas tu dia plak berasakan yang kau ni CONCERN dengan dia,
telah mencemarkan diri kau dan mencemarkan amanah yang sedang kau jalankan.

wadefak, man??

semudah itu ke? apa..kecut sangat ke telur kau untuk PM aku dan bgtau aku apa yg kau tak puas hati. dan bincang.
sbb kau tahu yang kau dan aku agak rapat.
kau tahu yg aku concern dan aku care.


kenapa kau sanggup membuka ruang utk mencemar nama dan amanah aku.

kau ada alasan?
ye. aku tahu. alasan kau tu sangat kanak2.

setiap keputusan yang aku buat, ada sebab. tapi kau tak rujuk kat aku kenapa aku buat mcm tu
kau hanya dengar dan patuh apa yang kepala dan otak kau fikir.dan kau fikir betul.

damn.

aku ingat aku boleh percaya kau.
aku rasa kau tahu. hanyakau sorang je yg aku panggil adek.
aku yakin kau tahu, aku hanya benarkan kau seorang sahaja yang panggil aku akak..

tapi..
kau tikam aku.
kau tikam dalam2. bukan sikit punye tikam.
kau tikam sampai tangan kau boleh tembus.

mcm tu ke kau layan aku?

aku kecewa dengan sikap dan sifat kau.
mungkin betul kata kau, aku perlu lebih adil
terima kasih sbb kau dah sedarkan aku yang sebenarnye aku dah TERLEBIH kan kau.

PESAN AKU TERAKHIR UNTUK KAU,
JADIKLAH MATANG. BELAJAR UNTUK MATANG, DAN BERFIKIR SEBELUM BUAT APA2.


terima kasih sbb TIKAM aku.

Comments

tumpang simpati.. kesian kat kau. Selamat bertugas dengan tabah moga diakhir garisan org tahu kau memang the best mod ever.
 
sekiranya aku tahu

perkara ini akn terjadi

sebelum ianya terjadi

nescaya ia takkan terjadi
 

Blog entry information

Author
RuthlessFairy
Views
3,943
Comments
3
Last update

More entries in Others

More entries from RuthlessFairy

  • Jika
    Jika aku tahu Sungguh. Tidak akan aku disini lagi Membiar diri...
  • Berat
    7/1/2018. Lagi. kau hilang dengan kata tipuan kau. meninggalkan aku...
  • peluang
    untuk F. peluang.. semua orang dalam dunia harus tahu tentang...
  • Sudahi-lah.
    masih lagi tentang sakit. Tuhan, rasa yg lahir ini adalah dari Kau...
  • Bersepai
    bersepai - hati ini kau keje kan berdebu - perasaan ini kau tumbuk...
Top
Log in Register