USD MYR 4.13700 BTC MYR 251,355 Gold MYR 7,205.12
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Superrich cocoa superkidz-penyelesai masalah si cilik

COCOA SUPERKIDZ (SCS) jenama SUPERRICH adalah satu produk pemakanan yang berkualiti, unik dan berinovasi. Ianya dihasilkan melalui adunan pemakanan yang mempunyai nilai khasiat semulajadi, halal dan diluluskan oleh Kementerian Kesihatan Malaysia, dikelaskan sebagai minuman.

Minuman bernutrisi COCOA SUPERKIDZ (SCS) adalah fomulasi istimewa yang berpontensi untuk meningkatkan daya ingatan, konsentrasi minda, peredaran darah serta sebagai ajen antioksida. Ianya diadun dari bahan bahan makanan yang baik sebagai ubatan dan herba terpilih dan berkualiti.

Dengan rumusan terbaik seperti SERBUK KOKO, SERBUK COKLAT, SUSU KAMBING, DHA DARI MINYAK IKAN, KOLOSTRUM, OLIGO, MANNA (PREBIOTIK), BUAH TIN, PEGAGA, GINGKO BILOBA, KURMA, KRIMER BUKAN TENUSU, GULA PERANG & MADU,dapat menyelesaikan masalah pemakanan sihat terutamanya dikalangan kanak-kanak dan ibu hamil terjaga.Minuman ini dirumus dengan mengguna bahan sejati tanpa pengawet dan pemanis tiruan.

COCOA SUPERKIDZ (SCS) membantu meningkatkan daya ingatan tahap kecerdasan minda, IQ & konsentrasi minda / memperbaiki sistem perjalanan darah / Mencantikkan kulit / Membantu membekalkan bahan keperluan dalam badan untuk baik pulih sel-sel, tumbesaran dan fungsi organ dalam badan / Mengandungi serat, protein, banyak vitamin & mineral yang baik untuk badan / Membantu menenangkan & tidur malam yang nyenyak.

Hasil gabungan bahan bergrad tinggi, bahan-bahan yang ada dalam produk telah dinilai dengan teliti. Dengan formula yang dicipta memiliki cita rasa yang unik, sedap dan memuaskan bagi setiap yang meminumnya sekali, pasti nak lagi .. sebab rasanya sangat sedap.

COCOA SUPERKIDZ (SCS) minuman yang baik untuk kesehatan daya ingat dan kesihatan tubuh. COCOA SUPERKIDZ (SCS) ini menggunakan biji coklat yang berkualiti tinggi. Kandungan lemak pada coklat yang berkualiti tinggi terbukti bebas kolesterol dan tidak menyumbat pembuluh darah.

Coklat juga mengandung beberapa vitamin yang berguna untuk tubuh seperti vitamin A, vitamin B1, vitamin C, vitamin D, dan vitamin E. Selain itu, coklat juga mengandung zat serta nutrisi yang penting untuk tubuh seperti zat besi, kalium dan kalsium.

Coklat (Koko) itu sendiri merupakan sumber magnesium semulajadi yang tertinggi. Jika seseorang kekurangan magnesium, dapat menyebabkan hipertensi, penyakit jantung, diabetes, sakit persendian dan masalah bulanan wanita yaitu pra menstruasi (PMS).

ANAK ANDA LEMBAM DALAM PELAJARAN ?? SUKAR MENGECAM HURUF ?? LEMAH DAYA INGATAN ?? TIADA KEYAKINAN DIRI ??

BERMINAT??whatsapp - 0124935769

atau facebook messenger ahmad syahrir omar


*nk tengok testimoni pengguna? add ahmad syahrir omar di fb dan tgk album


*kita mampu berusaha,tuhan yg tentukan

*abroad postage is able

Comments

There are no comments to display.

Blog entry information

Author
syah25
Views
444
Last update

More entries in Others

More entries from syah25

Top
Log in Register