USD MYR 4.13700 BTC MYR 249,000 Gold MYR 7,199.72
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Suntikan Herba. Batang Makin Gemuk.

Suntikan Herba. Batang Makin Gemuk. Panjang. Keras. Tahan Lama. Air Banyak Untuk Kaum Lelaki!

Suntikan herba..100% herba.. Untuk kaum lelaki supaya batang makin gemuk..keras..panjang sedikit..tahan lama..air mani bbnyak..

KESAN TERUS SELEPAS SUNTIK!!! KEKAL!!! mng susah percaya..jika ragu2..abaikan..sy cuba menolong untuk sebarkan cara tradisional ini..kerana mmg cara ini jarang diketahui org.

Awas...INI BUKAN SILIKON!!

kami di kawasan KL.

Jika berminat..pm saya

Comments

Saiz Zakar

Fisiologi

Kongsi
Saiz Zakar

Ditulis Oleh MohdNizam
Adakah latihan bebanan membuatkan zakar saya menjadi pendek?
Adakah mengangkat bebanan membuat penis saya kecil?


Topik hari ini mungkin agak lucah bunyinya (18sx) tetapi sesuatu yang kita perlu tahu. Saya sering menerima soalan lebih kurang begitu bunyinya daripada lelaki, malahan ada perempuan (isteri) yang risau lelakinya kurang hebat ketika di ranjang disebabkan latihan bebanan.

sportmassage2.2

Kebenarannya tentang zakar adalah, saiz apa yang anda ada, itulah saiz anda tanpa mengambil kira pengambilan pil untuk membesarkan, pam, pembedahan atau teknik-teknik lain untuk mengubahnya.

Apa akan jadi jika seorang yang menurunkan berat badan, menurunkan lemak badan dengan mengambil diet yang sihat serta senaman yang baik, apakah pengaruhnya terhadap anda dan organ kecil anda?

Kesan Pada Zakar dan Lemak Sekitarnya

Kehilangan berat badan tidak mengubah saiz zakar membuatnya lebih kecil atau lebih besar tetapi bagi lelaki yang gemuk terdapat lemak berkumpul di sekitar zakar mereka. Semakin gemok seseorang, semakin besar jumlah lemak di sekitar zakar anda. Jadi apabila menurunkan berat badan, anda akan mengurangkan saiz lemak di sekitar zakar anda. Ia kelihatan lebih besar disebabkan pengurangan lemak. Saiznya sama cuma selama ini terselindung disebabkan lemak. Jadi bagi mereka yang gemuk, berusahalah untuk menurunkan lemak tersebut. Ada kemungkinan perbezaan sekitar 1 inci untuk setiap kehilangan 30 hingga 50 lbs lemak yang hilang.

Peningkatan Tenaga untuk Prestasi Seksual

Mengapa anda harus bersenam, mengangkat bebanan, melakukan aktiviti kardio? Walaupun ianya tidak meningkatkan saiz zakar anda tetapi ia meningkatkan kemampuan anda untuk aktiviti seksual anda. Mereka yang berseam mempunyai lebih banyak tenaga yang membantu dari segi prestasi dan tempoh tanpa penggunaan ubat-ubatan seperti viagra, camagra dan lain-lain yang sejenis dengannya.

Aktiviti kardio meningkatkan pengaliran darah ke seluruh badan. Jantung dan paru-paru membina kapasiti yang lebih tinggi untuk aktiviti berat dan meningkatkan kemampuan mereka yang membawa darah. Seperti yang diketahui, kekuatan zakar bergantung pada aliran darah. Zakar tidak mempunyai tulang. Kekerasannya bergantung pada aliran darah. Bayangkan jika aliran darah terhad? Salah satu rahsia kebahagian rumah tangga bergantung pada aktiviti seksual juga.

Pengambilan Steroid

Bagaimana pula dengan mereka yang mengambil dadah sukan jenis testosteron sintentik? Seperti yang diketahui semua, lelaki normal memiliki kilang sendiri iaitu testis atau dalam bahasa pasarnya telur untuk menghasilkan testosteron. Pengambilan testosteron sintetik akan menyebabkan badan mula berfikir yang badan memiliki testosteron secara berlebihan. Jadi secara tidak langsung, kilang penghasilan atau testis akan mula tutup dan menghentikan pengeluaran. Disebabkan itu testis kelihatan kecil. Kesan ini kesan sementara. Jika berhenti mengambil testosteron daripada luar, testis akan kembali bekerja. Disebabkan itu ada ahli bina badan yang mungkin nampak kecil sedikit di bahagian zakar, lebih-lebih lagi ketika pertandingan. Penonton yang tidak memahami mula menyebarkan cerita bahawa main gym boleh menyebabkan zakar mengecil. Bagaimana pula dengan pengambilan berlebihan? Masih banyak kajian dilakukan disebabkan ada kes yang testisnya tidak berfungsi seperti biasa selepas berhenti mengambil steroid tetapi masih tiada keputusan rasmi kajian. Kajian tentang mandul dan mati pucuk juga masih dijalankan.

Perbandingan

Terdapat juga mereka yang membandingkan seorang yang berkaki kecil dan berkaki besar dengan saiz zakar. Katakan dua orang yang berasal dari tempat sama dengan saiz zakar yang sama tetapi seorang memiliki otot kaki yang kecil dan seorang lagi besar. Secara relatifnya, sudah pasti yang berkaki kecil akan nampak lebih besar dan yang berkaki besar akan nampak lebih kecil sedangkan saiz zakarnya sama. Mereka yang melihat dan membuat perbandingan begini mula menyebarkan cerita. Ini antara cara tersebarnya cerita mereka yang bermain gym memiliki zakar yang kecil. Semua itu mitos semata-mata. Jangan takut untuk membuat latihan bebanan. Latihan bebanan mempunyai banyak kesan positif.
 
Teknik Unggul Tambahkan Saiz Zakar

Wanita Lebih Sukakan Saiz Zakar Yang Besar dan Panjang
Sepertimana lelaki yang sangat menggemari pada wanita yang memiliki payudara yang besar, pejal dan montok, begitu juga dengan perasaan berahi wanita terhadap lelaki. Wanita paling suka jika lelaki yang menjadi pasangannya diatas katil mempunya saiz zakar yang besar, panjang dan panas.

Ada satu ilmu di kalangan masyarakat Melayu yang boleh memanjangkan zakar menurut kaedah urutan yang dilakukan oleh pakar dalam bidang itu. Menurut ilmu ini, zakar boleh dipanjangkan mengikut kehendak orang yang empunya zakar (sehingga 1 kaki).

Macam-macamlah pula bentuk zakar itu, ada yang tetap besar walau ia lembik dan dipanggil ia sebagai Zakar Jerung dan ada juga yang kecil semasa lembik tetapi membesar berkali ganda apabila tegang dan dipanggil Zakar Lintah.

Kedua-dua jenis ini sama saja baiknya kerana yang penting ialah ketika ia tegang. Zakar Lintah itu lebih sihat kerana ia berfungsi dengan cara yang normal dan pembuluhnya tidak menyekat aliran darah. Apabila tegang pula ada zakar yang mendongak ke atas, ada zakar yang tunduk ke bawah, ada yang lurus betul dan ada juga yang bengkok ke kiri atau ke kanan. Yang lurus betul adalah yang paling baik kerana ketegangannya seimbang.

Zakar besar dan panjang lebih menikmatkan bagi wanita?

Walau pun wanita amat menggemari dan begitu teruja dengan saiz zakar yang besar, namun begitu lelaki yang mempunyai zakar yang panjang sangat sehingga 14 inci tidaklah akan merasa nikmat ketika jimak kerana tidak semua dari batang zakarnya akan masuk ke dalam faraj. Maka yang eloknya adalah zakar yang mempunyai saiz yang wanita pun suka sangat iaitu antara 7 ke 9 inci. Wanita lebih menggemari zakar lelaki yang panjang dan gemuk (besar ukurlilitnya) daripada zakar yang sekadar panjang tetapi kurus. Wanita juga sangat sukakan zakar yang panas kerana zakar yang panas akan memberikan kenikmatan yang luarbiasa kepada pihak wanita dan mempercepatkan mereka mencapai inzal.

Bentuk batang zakar dan kepalanya juga berbeza-beza, ada yang batangnya besar di pangkal dan kecil tirus di hujung dan ada pula yang kecil di pangkal dan besar di hujung seperti ular tedung.

Zakar Tedung ini adalah lebih baik. Begitulah keadaan zakar dan bentuk-bentuknya. Apa yang penting ialah bahawa zakar itu boleh menegang dan membahang (panas). Dengan mengamalkan berbagai posisi jimak, isteri anda akan merasakan seolah-olah zakar anda itu berbagai bentuknya.

Jadi anda punya macamana? Berapa saiznya? Kecil ke besar? Jenis jerung ke jenis lintah? Kalau anda memiliki zakar tedung, itu adalah satu anugerah.

Bagaimanapun jika anda rasa malu dan tidak bangga dengan saiz zakar yang anda miliki sekarang, anda tidak perlu risau kerana ada cara yang mudah, selamat, berkesan dan alami untuk anda besarkannya.
 
Ramai Lelaki Nampak Hensem Dan Macho Dengan Bentuk Badan Yang Gagah Perkasa Yang Dapat Menarik Perhatian Kaum Wanita, Tapi Ehem... Bila Buka Seluar... Alamak... KANTOI!
 

Blog entry information

Author
MohdNizam
Views
820
Comments
7
Last update

More entries in Others

Top
Log in Register