BTC USD 63,027.4 Gold USD 1,744.92
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Step Forward tapi Masih Bosan.

heyyy!1! ini adalah entry ke 100.
tetibe rasa mcm tua nak mampos tai tak mampos *hoiii bahasa tu!*

takde yg special ttg entry 100 ni.
takde apa yang seronokdari aku untuk aku.


kali terakhir aku menulis adalah pada 15 March 2012.
hari ni 5 Ogos 2012.
sooo lama giler aku tak menulis.

*seriusly,banyak kali aku betulkan ejaan ayat diatas. sbb kuku aku dah pendek.pastu mcm janggal menaip.
yela..dah lama aku menaip dengan kuku. tapi kali ni menaip dengan jari. kekok gile*


lama gile tak menulis sbb aku sayang angka 99.
total "thanks" aku pun 99/
so nampak mcm cantek bila ianya seiring dan sejalan.99.

tapi hari ni setelah berbulan,aku takmo tunggu angka 99 lagi.
perubahan dan step forward akan dilaksanakan.

begitu juga aku.
step foward.

dalam sesetengah perkara aku mmg dah pun step forward.

:)) step forward dalam bercinta pun baru saja bermula. tapi aku tak tahu samada ianya akan terus kehadapan atau akan mengalami "pause"

biarlah. itu bukan keje aku utk menentukan.

soal kerjaya,nampaknye semakin baik.
kalau ada tekanan tu, normal la.
tapi pelik. time aku menghadapi tekanan kerja, mmg kadang2 aku tak boleh handle. rasa dada aku mcm nak pecah.
tapi nasib baik ianya hanya sementara.


life. kehidupan.
sejak bila plak aku suke dengan kehidupan aku.
so aku kira masih sperti dulu. masih gagal untuk menyukai life aku sendiri.

aku pun teringin untuk menyukai life aku.
siapa dalam dunia yang tidak mahu menyukai life mereka?

tapi aku tak rasa pun life aku sangat seronok.

malang :))

aku hanya boleh follow je.ikut selagi boleh.

ntah.ntah.dan ntah.

itu saja yg aku boleh jawab berkenaan dengan kehidupan aku.

adakalanye aku ingin menukar jalan cerita aku kepada yang lebih baik.
tapi mmg takkan terjadi sbb diri aku sendiri yang bersetuju memilih jalan cerita ini di suatu ketika dahulu.

hari ini 16 ramadhan.
perasaan yang sama seperti tahun2 sebelumnya.
hambar. tak seronok. aku rasa mcm biasa je.
takde apa yg spesel kecuali boleh cepat dari pejabat.

tak lama lagi raya. raya pun tiada yg istimewa..kecuali baju raya meriah mcm mak datin.


lepas ni aku mahu menulis lagi sbb sudah terlalu lama aku biarkan angka 99 itu.

Comments

kepalaotak kau.
suke hati aku la nak tulis panjang mana pun.
kau buat promo link sekali lagi, aku report kat admin!
 

Blog entry information

Author
RuthlessFairy
Views
1,610
Comments
3
Last update

More entries in Others

More entries from RuthlessFairy

  • Jika
    Jika aku tahu Sungguh. Tidak akan aku disini lagi Membiar diri...
  • Berat
    7/1/2018. Lagi. kau hilang dengan kata tipuan kau. meninggalkan aku...
  • peluang
    untuk F. peluang.. semua orang dalam dunia harus tahu tentang...
  • Sudahi-lah.
    masih lagi tentang sakit. Tuhan, rasa yg lahir ini adalah dari Kau...
  • Bersepai
    bersepai - hati ini kau keje kan berdebu - perasaan ini kau tumbuk...
Top
Log in Register