BTC USD 56,555.7 Gold USD 1,777.92
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Stay Reward

assalammualaikum semua and hi to all of u..

eila ada benda nk share dengan u all semua.. tadi buka fb ada nampak member post satu benda nie..
pas tu eila buka lah link tue.. lepas baca everything dalam tue eila pun buat lah.. sebab FREE kan.. semua orang suka kalau FREE...

post tdi bunyi macam nie jer..

"Jana income Rm900 sehari tanpa modal.

Tuan/Puan drpd kita [email protected] [email protected] whtsapp tak dapat hasil..apa kata sambil2 tu kita buat income nak? Sya nk berkongsi 1prgm dari US yg boleh buat income sampingan. Free register tiada apa2 bayaran dikenakan. Tiada tipu muslihat (kalau anda rasa prgm ni menipu...anda tk rugi apa2 pun, anda tk keluar modal pun kan?) Tak perlu cari org..tak perlu beli or jual brg. Syarat kelayakan: Anda ada [email protected]@whtsapp dan tahu guna komputer sikit2. Apa saje termasuk tweeter dan laman sosial lain. Anda hanya perlu open link di bwh dan register sebagai member. Lepas register anda terus dpt 25usd x 3.4 = rm85.00...lepas tu anda akan dapat link anda sendiri. Apa lagi anda copy link anda sendiri dan copy ayat2 sya ni dan paste dekat fb, twitter dan sebagainye. Setiap org yg buka link anda, anda akan terima ganjaran sebyk 10usd x 3.4 = rm34.00 , mudahkan? . Duit anda boleh pilih, samada duit masuk ke acc bank atau cek akan dipos ke alamat rumah anda."

Register percuma sila klik di sini.....

http://stayreward.com/index.php?share=67106


jom pakat ramai2 click link tu..x rugi apa pun..

wassalam and bye
pretty smile ^_^

Comments

There are no comments to display.

Blog entry information

Author
mizzeila
Views
875
Last update

More entries in Others

More entries from mizzeila

Top
Log in Register