BTC USD 55,328.4 Gold USD 1,782.09
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Sihat dengan herbalife :d

aku diperkenalkan dengan produk di beberapa bln yg lepas. mengikut kawan aku ni..produk ni bukan ubat kurus atau seangkatan dgn dia. ia mrupakan produk pmakanan untuk kesihatan..dismping sihat tu bolehlah turunkan atau tmbah berat.oo tmbah berat pun boleh?. kalau ikutan aku ni xde lah ter'over' weight ke apa tp..aku ada la berat idea yg aku ingin. selain tu juga aku ni sejak sekolah lg boleh dikategorikn sbg budak yg aktif,,hehe mksugnya aktif dlm sukan la,,mudah penat, sakit bdn la, pastu mula x mau belajar da..letih....:pthen aku juga ada mslah gastrik..yelah dulu duk asrama slalu skip breakfast..last2 kne gastrik,padan muko:))

so aku ambik keputusn nk try produk ni..urmm first2 x biasa gak, yelah ambik shake f1 ni kne minum byk air..ada dlm shari aku minum 3-5 liter, mahunya berkali-kali la ke toilet.. #:-S
utk minggu pertama, aku loss 2 kg...mula2 tu mmg xcaya la, btol ke?? abih tu dah timbng 2 3 kali sme gak, confirm la kan..mak ai mmg heppy giler la..apa yg lbih pnting gastrik aku pun da x de da..sebab aku gntikan breakfast aku nga shake f1..mmg nmpak n boleh rase la perbezaan sebelum n selepas ambik herbalife ni....nak tahu berapa dah berat aku turun smpai skrang? hehehe

aku teruskan smpai sekarng.. alhamdulillah bdn pun rase bertenaga je skrng walaupun byk kerja kne buat dlm satu mase.

bila dah rase sndri kesan herbalife ..aku pun ceritalah kat family and kwn2..mereka pun teruja nk try sme..aku ckap ape salahnya kalau berkongsi benda baik..kan. ask me more about herbalife...8->

Comments

There are no comments to display.

Blog entry information

Author
bellaseira
Views
433
Last update

More entries in Others

More entries from bellaseira

Top
Log in Register