BTC USD 38,972.1 Gold USD 1,810.37
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Signaling Device

Banyak sangat Sipu sipu jadian offer trading signal skang nih.

Ada yang genuine

ada yang sebulan trade terus jadi sipu.
Tapi mereka pandai memancing. Ko hado???

Jadi Disini aku nak kasi clear skit laa
Bg sesiapa yang masih nak mencari signal.

Carilah yang berkualiti. Pak lawak ramai sangat sekarang ni.

Antara benda yang perlu bagi aku pada sesiapa
PUN PEMBERI SIGNAL.

Kena ada

-Myfxbook yang verified!
-record trading at least setahun. So,clear and transparent
-trading kat Broker yang regulator power 1st tier or 2nd tier.baru x jd kes cam Vlasdislav
(igofx) or zhang(essencefx)

Ada 3 Benda ni. Selamat lah skit korang dari kena kitai. Walaupun apa2 terjadi nanti Market bukan kita yang punya.

Dah itu jer buat masa ni .

Ada sapa sapa nak tambah. Dipersilakan
  • Like
Reactions: dloanman

Comments

There are no comments to display.

Blog entry information

Author
Fight me
Views
415
Last update

More entries in Forex

Top
Log in Register