BTC USD 55,039.0 Gold USD 1,782.09
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Servis Tuning ECU Kereta - pick up lebih lancar dan ringan

Salam, saya nak beritahu CGrians kalau ada sesapa yg berminat nak tuning ECU untuk kereta2 fuel injection. Harga dalam RM350 ke atas.. Murah tu!! :))

Setakat ni, saya dan 7 org kawan saya yang pakai Toyota Wish dgn adik saya yg pakai satria neo 1.3 dah buat, memang ada perubahan!! Minyak tekan sikit je pun dah laju. :D

Servis kat area sentul, satu kete dalam 30-40 minit.. kalau berminat SMS saya kt 014-630 3229 ok! :)cgrock

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Mulai hari ni, disebabkan TT dapat banyak pertanyaan/permintaan, TT akan post update kt 1st page ok? Senang sikit nak refer, x yah belek setiap page.. :)cgrock

Update 12/2/2013:

Testimoni pelanggan:

1) Shazjr

tuning bagus ni

Comments

There are no comments to display.

Blog entry information

Author
SayaAndaKita®
Views
956
Last update

More entries in Others

More entries from SayaAndaKita®

Top
Log in Register