BTC USD 59,865.8 Gold USD 1,744.20
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Seedbox murah untuk kaki download (torrent)

Apa itu seedbox?

Torrent > Direct Link

Fungsi seedbox sama macam aplikasi utorrent yang anda guna kat pc tu. Cuma yg ini running kat server. Maksudnya boleh sedut file torrent tanpa on pc. Bila dah siap sedut kat seedbox, maka anda bolehlah download file tersebut menggunakan direct link. Boleh resume kalau internet putus atau ada apa2 error masa download. Kalau guna direct link, dapatlah full speed. Tak macam torrent bergantung dengan jumlah seeders.

Harga?

20GB = USD$0.19
200GB = USD$0.99
1TB = USD$3.99
2TB = USD$6.99
4TB = USD$11.99
8TB = USD$19.99

Tempoh?

Takde expired. Boleh guna selagi belum abis limit data.

Bonus?

Setiap bulan akan dapat 20GB percuma. Contoh: kalau akaun anda ada 180GB, maka akan jadi 200GB.
Mk735dd.png


Pembayaran?

Paypal


Murah jer kan? Klik sini kalau berminat!

TQ :)cgrock


FAQ

Err, camner nak pakai benda alah seedbox tu?
tengok screenshot kat bawah:


Boleh tak set seedbox tu auto stop seed?
Boleh jer.. tukar default ratio tu ikut berapa anda nak. Yang asal 1.5, contohnya kalau saiz torrent tu 1gb maka dia akan seed sampai 1.5gb (1gb x 1.5), lepas tu dia akan stop sendiri.
SEax2zh.png

Comments

Blog entry information

Author
manok
Views
1,728
Comments
1
Last update

More entries in Others

More entries from manok

Top
Log in Register