USD MYR 4.13700 BTC MYR 250,035 Gold MYR 7,201.79
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Satu lagi "Pipe Duit" dari eCosway

eCosway-Epic-600w.jpg

Baru2 ni Cosway(M) Sdn Bhd dan EPIC from USA telah mencipta sejarah dengan satu pengabungan usahsama. Satu fenomena kebebasan kewangan yg akan melanda rakyat Malaysia.

Plan perniagaan pertama yg terpantas dlm pembayaran keuntungan & pasti akan stabil dgn sokongan produk Cosway diseluruh 800 buah stokist Cosway di Malaysia & luar negara.

Epic berlatar belakangkan Cosway yg telah 34 tahun dlm bidang jualan retail di 17 negara seluruh dunia. Dgn keuntungan 500 million setahun. Satu jumlah yg besar. 100 juta USD telah diperuntukkan utk Epic Plan.

Penjenamaan, promosi dan signboard berlogo EPIC akan dinaikan diseluruh stokist Cosway di Malaysia dan luar negara. Epic akan dikenali ramai kerana berdamping bersama Cosway yg memang sudah dikenali sejak 34 tahun dulu. Ini akan memudahkan kita menaja individu2 kerana segala bentuk promosi sudah dihidangkan oleh Cosway. Yang tinggal gerak gempur kita semua.

Profit Plan (Pelan Keuntungan)
Yang mampu menarik perhatian, semua rakyat terutama individu2 dari Multi Level Marketing (MLM) yang pasti akan teruja dengan Profit Plan yang sangat
menguntungkan sehingga kita semua TERPAKSA KAYA bersama EPIC Cosway.

Product Development Incentive dibayar pada individu yg menaja & upline sehingga 6 orang upline ke atas utk setiap 1 orang yg ditaja. 2 pakej diatas ialah harga pakej selepas Epic dilancarkan secara rasmi dijangka 16 Dec ini. US20/80 pula ialah keuntungan yg dibayar pada penaja direct dan 6 upline ke atas. Setiap nilai USD didarab 3.2 utk mendapatkan nilai dalam RM. Jumalah ev (point) pula yg terhasil dari pembelian pakej akan digunakan utk pembayaran keuntungan seterusnya iaitu 'Team Cycle Commission" (TCC).

Contohnya kita ambil EPIC pack RM2300. Disitu ada keuntungan USD80 x 3.2. 50% dari USD 80 akan dibayar pada penaja iaitu USD40 x 3.2. Baki lagi USD40 pula dibahagikan pada 6 orang upline ke atas mengikut kedudukan pangkat masing2 berdasarkan percentage yg telah ditetapkan.

Contoh 1:
Sekiranya penaja tadi ialah downline yg anda taja dahulu dan anda sekarang berpangkat Connector anda dibayar 20% dari USD40 tadi.
Contoh 2:
Sekiranya anda berpangkar HERO anda sapu semua USD40 tadi kemudian ada kalilah dgn 3.2 iaitu RM 256. Ini baru satu individu.

INTERESTED?

Comments

There are no comments to display.

Blog entry information

Author
majock
Views
884
Last update

More entries in Others

More entries from majock

Top
Log in Register