BTC USD 55,092.4 Gold USD 1,783.66
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Rebet InstaForex 1.5 pips

Jom amik rebet, boleh kurangkan kos spread yang anda bayar kat insta. :D

Contoh EUR/USD 3 pip spread. Jadi setelah tolak rebet tinggal 1.5 pip jer spread tu. Tapi jangan salah faham plak, bukan terus tukar spread kat MT4 tu. Tapi anda dpt balik kos tu kemudiannya kat dalam akaun insta anda.

Syarat:
  • Buka akaun baru (tak perlu verify, tapi kalau nk verify pun takpe). Mesti buka dengan link rebet di bawah.
  • Anda mesti close trade dengan minimum 1 pip utg/rugi.

Pemberian rebet:
  • Automatik. Tak perlu request.
  • Selepas 2 hari anda close trade.
  • Terus ke akaun insta anda.


Kalau anda berminat, sila follow step kat bawah. Simple jer..

1. Buka akaun insta yg baru under link rebet:
  • Klik sini
  • Masa isi borang insta tu, pastikan ruangan Affiliate Code tidak diisi. (biarkan kosong)
    [*]Dah siap isi borang, jangan lupa simpan maklumat akaun anda.

2. Daftar utk dapatkan rebet:
  • Klik sini dan isi borang. (tengok cth kat bawah)
    [*]Pastu klik Send dan anda akan dapat email.

fmrm6sy.png

3. Check email
k287gRx.png

Done.. itu jer.

Semoga berjaya dalam trading.. thanks :)cgrock

p/s: Kalau ade masalah boleh PM saya: Klik sini untuk PM

Comments

There are no comments to display.

Blog entry information

Author
manok
Views
1,370
Last update

More entries in Others

More entries from manok

Top
Log in Register