USD MYR 4.13700 BTC MYR 249,000 Gold MYR 7,199.72
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Pso Log 1

watefish

patut la aku rasa pedih. rupanya lengan aku luka dan berdarah. dan darah da kering pun.

adekah aku telah kehilangan deria rasa sakit sampai bole x perasan?

=.=

atau adakah 'ia' telah beralih fasa?

:-SS

di atas adalah petikan dari thread luahan hati sebentar tadi.

sepatutnya aku semakin sihat, tapi nampaknya keadaan aku semakin membimbangkan.

aku tau ia x boleh sembuh, tapi aku kena control. mesti!

i have to do something about this.

Comments

eLLYaNa;bt26739 said:
baru perasan komen ni.
thanks pacik. :)

ko dah berapa tahun diagnose...
aku diagnose tahun 2002 first op 2004..
latu berlanjutan 2 tahun sekali op...
chilll jangan semak kan kepala ngan....
soal kesihatan....
just enjoy....
pandang keluarga sebab caya la dia orang lah...
kekuatan yg sebenar.....

p/s: doktor pakar sendiri kata aku sepatutnya dah GOALLLLLLL tapi elek jer.... chill yer
 
zuhair;bt26833 said:
ko dah berapa tahun diagnose...
aku diagnose tahun 2002 first op 2004..
latu berlanjutan 2 tahun sekali op...
chilll jangan semak kan kepala ngan....
soal kesihatan....
just enjoy....
pandang keluarga sebab caya la dia orang lah...
kekuatan yg sebenar.....

p/s: doktor pakar sendiri kata aku sepatutnya dah GOALLLLLLL tapi elek jer.... chill yer
aku tgh chill la ni :))
sambil layankan pacik sakit otak komen2 kat sini :))
terima kasih pacik. :D
 
eLLYaNa;bt26834 said:
aku tgh chill la ni :))
sambil layankan pacik sakit otak komen2 kat sini :))
terima kasih pacik. :D


wah wah terima kasih jer.....
bayar la....
paling kurang pon kuih kuih la....
cepat ah......
 
zuhair;bt26838 said:
wah wah terima kasih jer.....
bayar la....
paling kurang pon kuih kuih la....
cepat ah......
aku ade nasi goreng + ayam goreng dgn air kotak je ni. nah la. tapi share la sbb aku pun lapa. :))
 
eLLYaNa;bt26841 said:
aku ade nasi goreng + ayam goreng dgn air kotak je ni. nah la. tapi share la sbb aku pun lapa. :))

tamo ahhhh...
tak sedap.....
nak makan mee goreng mak ngah kat shah alam...
 
zuhair;bt26849 said:
tamo ahhhh...
tak sedap.....
nak makan mee goreng mak ngah kat shah alam...
nak makan pun g jauh2 watpe. mee goreng mak kandung x sedap ke? mak ngah gak yg dicari.
 
eLLYaNa;bt26850 said:
nak makan pun g jauh2 watpe. mee goreng mak kandung x sedap ke? mak ngah gak yg dicari.

mak ngah tu nama makcik yg pandai menggoreng kat area tempat aku keja la....
sedap la.......
mak aku dah lama tak masak........
dia dah tak berapa nak sihat dah.....
ko masak la untuk aku......
tapi pastikan sedap......
tak sedap aku report polis......
 
zuhair;bt26854 said:
mak ngah tu nama makcik yg pandai menggoreng kat area tempat aku keja la....
sedap la.......
mak aku dah lama tak masak........
dia dah tak berapa nak sihat dah.....
ko masak la untuk aku......
tapi pastikan sedap......
tak sedap aku report polis......
kau banje aku dulu mee goreng mak ngah tu baru aku masakkan sedap2 utk kau.
 
eLLYaNa;bt26856 said:
kau banje aku dulu mee goreng mak ngah tu baru aku masakkan sedap2 utk kau.

meh datang shah alam....
stadium shah alam.....
aku leh belanja ko makan senin sampai jumaat...
sabu ahad cuti daaaa......
ok set....
 
zuhair;bt26859 said:
meh datang shah alam....
stadium shah alam.....
aku leh belanja ko makan senin sampai jumaat...
sabu ahad cuti daaaa......
ok set....
kalau ade pintu sukahati doraemon skrg gak aku dtg :))
 
eLLYaNa;bt26860 said:
kalau ade pintu sukahati doraemon skrg gak aku dtg :))

bukan ke aku dah pos kat kau tahun lepas.......
ko tempah warna putih kan kan kan....
ke ko dah jahanamkan.....
 
zuhair;bt26865 said:
bukan ke aku dah pos kat kau tahun lepas.......
ko tempah warna putih kan kan kan....
ke ko dah jahanamkan.....
x sampai2 pun pacik. posmen da rembat kot. :((

eh ingat kau ye :))
 

Blog entry information

Author
eLLYaNa
Views
634
Comments
15
Last update

More entries in Others

More entries from eLLYaNa

  • Lambat Laun
    Lambat laun, Kebenaran pasti akan terserlah. Tidak mustahil jika...
  • Perfectionism.
    Perfectionist. Yes, I am a 70% perfectionist. I am self-oriented...
  • Hikmah Sebalik Kejadian.
    licik. permainannya kali ini sedikit berbeza. dia tahu bila dia patut...
  • Pso Log 7
    2014. dah sebulan berlalu. doktor muda dan cantik telah ditempatkan di...
  • Pso Log 6
    Januari 2014. selesai ambil injection. sakit dah tak macam mula2 dulu...
Top
Log in Register