BTC USD 59,714.8 Gold USD 1,744.20
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Program keilmuan akubukandukun

Assalamualaikum wbt buat warga forum cg dan silent reader diluar sana. Baiklah setelah mendapat [email protected] via pm dan email dari individu2 yg berminat untuk mempelajari keilmuan dari saya..setelah saya berfikir panjang juga, makanya dengan ini saya sudi utk [email protected] salah 1 keilmuan yang saya miliki yg saya rasakan cukup sesuai dan lengkap utk kegunaan peribadi dan anda juga mampu membantu mereka yg memerlukan terutamanya keluarga sendiri.
Sesuai untuk siapa saja asalkan beragama ISLAM.
Keilmuan yang terdiri dari beberapa asma yang terpisah satu sama lainnya.Ketika dibacakan secara utuh maka ilmu ini akan membentuk satu pagaran [email protected] bewarna putih kehijaun.
Kharomah, Fadhilat dan Manfaatnya keilmuan ini bermakna untuk Keselamatan, Kharisma & Wibawa serta kemampuan lain yang merangkumi sehingga 200 kegunaan.Pengamal ilmu ini akan memiliki kepekaan batin dan naluri, indera ke 6, daya laduni, pengasihan dan terbukanya cakra2 ditubuh. Mampu membersihkan area yang tidak baik, memagar apa saja dan siapa saja, menghilangkan atau mengembalikan santau, guna-guna & membantu orang kerasukan dengan mudah. Mampu menngesan makhluk ghaib(MG) & gerak rasa dalam keadaan sedar, pukulan dasyat, pindahkan mendung, tarik rezeki dunia, lihat aura, mata fizik dan mata bathin lebih tajam serta kekuatan ghaib lainnya untuk berbagai kegunaan.

Mahar utk program keilmuan ini RM350 sahaja.Mahar sebagai menghargai sesuatu keilmuan serta pengisian tenaga dari guru ke murid dan akan ada bahagian yg diagihkan pada pihak yg memerlukan seperti anak yatim,masjid dan madrasah.

wirid keilmuan ini sekitar 15-20 minit sahaja.untuk meningkat dan memantapkan kekuatan tenaga dari kalimah2 tersebut agar ditahap maksimum..perlu diwiridkan sekurang2nya seminggu 2 kali..kalau wirid hari2 lagilah bagusnya.

Keilmuan ini pantangannya cuma apa yg dilarang oleh Islam itu sendiri seperti zina,judi,arak dan apa saja yg menjerumuskan ke arah dosa besar.Sendiri buat sendirilah tanggung bila keilmuannya tidak berfungsi seperti diharapkan.Dan jangan sekali2 menggunakan keilmuan ini kejalan yg salah atau utk menunjuk2 apabila sudah mampu melakukan itu dan ini nantinya.

Perlu diingat tiada ilmu yang instant kecuali yg berunsur jin/syaitan.Jadi perlu usaha,wirid dan ambil sedikit masa sebelum sampai ketahap yang mantap kekuatan keilmuannya.


Berminat??sila hubungi saya di email [email protected] atau
pm utk proses [email protected](Panduan akan diberikan)


kemampuan individu adalah berbeza dan bergantung pada cara dia mengolahkan dan mendalami lagi keilmuan tersebut..nasihat sy wirid seikhlasnya..maksudnya bila selesai 11 hari..teruskan jadi amalan...jadikan manfaat2 keilmuan tu di anggap je sebagai bonus yg boleh digunakan diwaktu memerlukan sebagai ikhtiar menyelesaikan masalah atau hajat.
yang penting contohnya disaat terjadinya perkara seperti sihir pada ahli keluarga sendiri..kita mampu mengikhtiarkannya(memohon pada Allah) dgn panduan yg telah diberikan (program keilmuan) tanpa perlu ke dukun atau rawatan alternatif lain.Firman Allah Taala bermaksud:

Maka hendaklah kamu bertanya kepada ahli zikir (alim ulama) seandainya kamu tidak mengetahuinya. - Surah al-Nahl: Ayat 43

..........

Comments

There are no comments to display.

Blog entry information

Author
jeebfx
Views
19
Last update

More entries in Others

Top
Log in Register