USD MYR 4.13700 BTC MYR 249,312 Gold MYR 7,197.28
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Pd-proxy vpn (internet unlimited)

Layari Internet Dimana Jua Dengan Selamat Dan Lepasi Segala Sekatan Dari Pengendali Internet Anda Broadband/Wi-fi.
Bosan dengan internet/wi-fi anda di sekat?
Takut atau khuatir data penting anda di curi?
Rasa rugi kerana kelajuan internet anda perlahan?
Mahu selesaikan semua kebimbangan tersebut?
PD-Proxy adalah penyelesaiannya.
Dijamin 100% berkesan.
Sangat mudah.
Tidak perlu jadi pakar it atau pakar internet!
Hanya pasang perisian/software kami dan anda berjaya.
Kami akan membantu anda sepanjang anda bersama kami dengan memberi 100% technical support.

APA ITU PD-PROXY
PD-Proksi adalah satu perisian terowong/tunnel yang boleh menjamin keselamatan sambungan internet anda dengan menyembunyikan/mengkodkan semua sambungan anda ke internet. Ia boleh membuang/melepasi sekatan kandungan, perkhidmatan dan laman web yang biasanya disekat oleh ISP/network/wi-fi anda layari. Ia boleh anonymous sambungan anda kerana tiada siapa yang suka dijejak/disekat/dikesan dalam internet. Ia selamat digunakan dan menyulitkan/mengkodkan sambungan anda terutamanya jika anda menggunakan akses internet awam seperti Wifi di hotel, atau mobile broadband. Jika anda menggunakan PD-Proksi adalah mustahil bagi orang lain untuk mengintip/megesan/menyekat sambungan anda walaupun hanya ingin melihat laman web yang anda layari.

Tidak ada sesiapa yang boleh memberitahu/mengetahui/mengesan alamat IP sebenar anda atau mengenalpasti tempat/negara/kawasan anda mengakses internet.
Semua program/perisian yang dipasang pada komputer anda akan bekerja secara automatik melalui VPN, yang merupakan perbezaan utama antara VPN dan pelayan proksi, adalah memerlukan sokongan perisian untuk sambungan proksi.
PD-Proxy VPN Diagram
Manfaat VPN termasuk:-

Keselamatan - VPN menjanjikan keselamatan tahap tertinggi dengan penyulitan/mengkodkan kiriman data dan pengesahan protokol yang melindungi data daripada akses oleh pihak/sesiapa/hacker yang tidak dibenarkan. Apabila anda membuat sebuah terowong/tunnel persendirian maya antara komputer anda dan server/pelayan, dan melayari internet dari sana, akaun VPN anda akan memberikan anda satu lapisan keselamatan yang tidak ada sebelumnya.

Tanpa nama Surfing/Anonymous - Perkhidmatan kami akan membuat anda tanpa nama/anonymous dan sepanjang sambungan Internet anda, mewujudkan sebuah terowong/tunnel yang disulitkan/dikodkan antara anda dan pelayan kami. Ini akan memberikan alamat ip baru untuk komputer anda, dalam kes ini aktiviti dalam talian akan menjadi selamat tanpa nama/anonymous dan mencegah gangguan yang meyebabkan anda akan dikenalpasti/diakses dan tidak akan dapat menjejaki anda melalui alamat IP anda.

Wi-Fi Keselamatan Smbungan Wireless - Apabila anda menggunakan Wi-Fi awam/terbuka hotspot, semua maklumat yang anda hantar ke dan terima dari Internet dihantar melalui udara akan selamat. Menyembunyikan segala aktiviti anda apabila anda mengakses sebarang laman web, e-mel dan kata laluan, lalu lintas mesej segera, dan segala perlakuan anda dalam internet akan di sembunyikan/dikodkan yang tidak mungkin akan di curi/diakses/dilihat oleh mereka-mereka yang ingin mencuri data anda.

Sekarang, anda tidak perlu takut atau ragu-ragu untuk megakses internet walaupun dimana anda berada serta apa jua aktiviti anda, kerana dengan PD-Proxy, anda akan dilindungi dari sebarang kebocoran data kepada pihak yang tidak diingini.
Hanya memerlukan sedikit wang anda, anda kami lindungi, dan anda bebas di internet tanpa sempadan tanpa sekatan.

Berminat?

No Telefon(sms sahaja): 013-9962297

1BULAN RM15
3BULAN RM40

Apalagi?
Cepat guna PD-Proxy sekarang untuk kelajuan internet anda, keselamatan anda serta data sulit anda.

Comments

There are no comments to display.

Blog entry information

Author
ayiemohd
Views
477
Last update

More entries in Others

Top
Log in Register