BTC USD 62,795.8 Gold USD 1,736.00
Time now: Jun 1, 12:00 AM

oh malam

28 March 2013

tersentapp hati kecik perempuan aku ini.

tengah syok lepak ngan nolly, tetiba henpon bunyik.
seronok! my boo call!!
*oh at the moment sejak semalam tak boleh kontek sbb J datang KL dengan H.
so tak bolehla nak bergayut ngan aku malam malam mcm selalu.

"kenapa tadi boo call tak angkat"
"oh tadi kat dapur,nak call balik takut boo tak avaiable. so H punya rawatan mata mcm ne? ok?"
"esok nak pergi amek ubat pastu deskripsi untuk spec special pastu esok jugak hanta dorang balik kampung. 1 april dah kene ada kat KL."
"ohh 1 april hari selasa... lamanya boo kat sana"
"heyy!! u dont query me mcm tu!! tgh penant ni! dari pagi drive sana sini. ni letih pun tak hilang lagii!!"

***aku dah blur. kenapa tetiba dia tengking aku. aku cuba utk fahamkan*

"errr tadi boo cakap love query apa?"
"love ingat im having sweet time here? bla.. bla.. bla..(membebel)"

*** ok aku sentap.
aku tanya kau baik. then kenapa mesti kau nak melepaskan kemarahan kau kat aku.
ikut hati aku mmg aku nak menyalak balik.
tapi aku masih boleh chill. sbb kalau aku menyalak, mesti kau akan kata aku ni sama mcm si J.

"ala.. chill la boo.. love tanya je. kalau boo ada hal, just bg tau jela boo ada hal.love tak hairan la boo nak balik sana 8 hari ke, sbulan ke, 8 tahun ke.. then tak payah la nak marah2.. chill ok?"

"yela!! u think booo suka nak lama2 kat sana??"

"dah la.. chill oke? take a deep breath.."

*******************

i ask u to chill.
but u still nak hangen.

deep inside me, love mmg marah when u yelled at me.
siapa yg sepatutnya marah?
love kan?
dah la tak boleh reach boo sebab J ada.
pastu bila boo call, love plak kene marah.

but i realised
u r tired. exhausted.
so i chill kan diri i sendiri.
i throw away my anger just taknak SERABUTKAN boo.


and pernah tak boo fikir every step yg love amek
every movement that i made
and apa yg love rasa.


heh.
bukan salah boo pun
sbb yang mengambil risiko ni ialah love.

Comments

There are no comments to display.

Blog entry information

Author
RuthlessFairy
Views
583
Last update

More entries in Others

More entries from RuthlessFairy

  • Jika
    Jika aku tahu Sungguh. Tidak akan aku disini lagi Membiar diri...
  • Berat
    7/1/2018. Lagi. kau hilang dengan kata tipuan kau. meninggalkan aku...
  • peluang
    untuk F. peluang.. semua orang dalam dunia harus tahu tentang...
  • Sudahi-lah.
    masih lagi tentang sakit. Tuhan, rasa yg lahir ini adalah dari Kau...
  • Bersepai
    bersepai - hati ini kau keje kan berdebu - perasaan ini kau tumbuk...
Top
Log in Register