BTC USD 54,280.6 Gold USD 1,794.18
Time now: Jun 1, 12:00 AM

MyKad Smart Shopper

MyKad Smart Shopper.Asing sekali bagi aku, apa kaitannya MyKad dengan Shop atau kedai. Sepertinya MyKad kita bukanlah sekadar berfungsi sebagai pengenalan diri semata-mata dan MyKad Smart Shopper merupakan aplikasi MyKad yang ke 50 iaitu rakyat Malaysia boleh berbelanja dengan menggunakan MyKad untuk mendapatkan Diskaun dan Point/Mata ganjaran di kedai-kedai yang telah mengambil bahagian. Ironinya, projek ini dijangka akan dapat beroperasi sepenuhnya pada tahun 2014.

vs5z.jpg

Bukan sahaja pemilik MyKad berpeluang menikmati kemudahan melalui projek MyKad Smart Shopper ini, hatta pekedai boleh mendaftar menyertai projek MyKad Smart Shopper secara PERCUMA dan dapat memberi kemudahan kepada 29 juta rakyat Malaysia melalui projek ini, walaupun di mana sahaja mereka berada.

Rakyat Malaysia kini berpeluang membuat pelaburan dalam projek MyKad Smart Shopper yang mampu menjana pasif Income secara berterusan pada setiap bulan dan mendapat bonus tahunan sebanyak dua kali pada setiap tahun.Sangat menarik bukan.....

http://hakaluka.blogspot.com/2013/07/MyKad-Smart-Shopper.html

Comments

There are no comments to display.

Blog entry information

Author
nasique
Views
1,154
Last update

More entries in Others

More entries from nasique

Top
Log in Register