BTC USD 49,208.6 Gold USD 1,843.90
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Muslim Niaga

muslim-niaga.PNG

Muslim Niaga? Mula- mula mengenali Muslim Niaga nie melalui Facebook Page nya.Apa produk yang Muslim Niaga nie sebenarnya? Terfikir sejenak ..

Muslim Niaga nie menyediakan perkhidmatan (servis) sistem kedai online berkonsepkan dropship. Di dalam sistem Muslim Niaga nie ada hampir 400 produk dan sesiapa menjadi ajen Muslim Niaga nie boleh menjual produk yang ada dalam sistem mereka untuk mendapatkan keuntungan runcit. Memang terbaik lah

Walaupun kedai online dropship nie dah lama bertapak tapi masih ramai yang tertanya-tanya bagaimana konsepnya dropship nie?

Dropship merupakan satu konsep perniagaan dimana kita promosikan produk tertentu dan uruskan tempahan, kita terima bayaran daripada pembeli dengan harga pasaran. kita membayar kepada Muslim Niaga mengikut harga produk pengedar. Keuntungan tersebut kita simpan sepenuhyna tanpa perlu menyimpan stok dan tidak perlu menguruskan pembungkusan dan penghantaran.

Antara produk yang laris dari Muslim Niaga adalah:
Jam tawaf hijrah
Qaseh Gold Adinda/Kekanda
Shawl/Tudung
Gajet (Gajet pun ada nooo wow!!!!)
Tepung Magic/Cheese powder
Pelipat baju ajaib
Vacuum Telinga Ajaib
MZ Secret Soap
Islam sangatlah menggalakkan seorang Muslim menceburi aktiviti perniagaan ini. Banyaklah ayat-ayat dan hadis-hadis yang mengalakkan dan menyokong aktiviti perniagaan.
Perniagaan juga dianggap sebagai punca rezeki yang paling banyak sekali. Rasulullah SAW pernah bersabda dalam satu hadisnya bermaksud: 9/10 rezeki itu adalah datang daripada perniagaan. (Hadis Riwayat Tirmizi).
http://hakaluka.blogspot.com/2014/02/Muslim-Niaga22.html

Comments

There are no comments to display.

Blog entry information

Author
nasique
Views
1,156
Last update

More entries in Others

More entries from nasique

Top
Log in Register