BTC USD 55,659.9 Gold USD 1,786.70
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Multiple ID

kaurang tau kan multiple id adalah 1 kesalahan di CG?

sesape yg multiple id, kalau dah kantoi dan kena banned, dan sayangkan id lama, aku rasa boleh mintak balik dari admin beserta permohohonan maaf sebab dah langgar rules, melalui butang fungsi Contact Us. dan berjanji xkan mengulangi kesalahan. kalau x buat kesalahan besar yang lain, insyaAllah boleh dapat balik. (bergantung pada budi bicara admin)

yang multiple id tapi belum kena banned (tapi mungkin dah kantoi), kalau rasa2 sayang id dan jumlah posting atau pangkat, kalau takmo kena banned, sila mengaku pada admin dan kemudian mintak merge id. jangan bila dah kena banned dua2 id (atau lebih) pastu meroyan tak tentu hala pulak. ni pun bergantung pada budi bicara jugak la rasanya. kalau kau jenis behave xde buat problem rasanya xde masalah kot.

multiple id - banned - create id baru - banned - create id baru lagi - banned lagi - create id baru lagi - banned lagi

aku tak nampak apa faedahnya dari senario tersebut (kecuali scammer la ofkos mmg ada faedah). pemilik id akan makin sakit hati dengan keadaan tersebut. pemilik id cuma makin menyakiti hati sendiri.

oh ye, ni sekadar pendapat peribadi aku je.
sebab aku tgk ramai sgt yg multiple id skang ni.
ade yg cuma suka2 nak main2kan perasaan forumer lain, menyamar jantina dan sebagainya.
dan, aku x kata yang kaurang boleh buat multiple id ye.


hehe. sekian. :D

Comments

There are no comments to display.

Blog entry information

Author
eLLYaNa
Views
74
Last update

More entries in Others

More entries from eLLYaNa

  • Lambat Laun
    Lambat laun, Kebenaran pasti akan terserlah. Tidak mustahil jika...
  • Perfectionism.
    Perfectionist. Yes, I am a 70% perfectionist. I am self-oriented...
  • Hikmah Sebalik Kejadian.
    licik. permainannya kali ini sedikit berbeza. dia tahu bila dia patut...
  • Pso Log 7
    2014. dah sebulan berlalu. doktor muda dan cantik telah ditempatkan di...
  • Pso Log 6
    Januari 2014. selesai ambil injection. sakit dah tak macam mula2 dulu...
Top
Log in Register