USD MYR 4.13700 BTC MYR 249,000 Gold MYR 7,199.72
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Mesin Tarik Duit Ajaib

PERNIAGAAN/PERKHIDMATAN TANPA HENTI 24 JAM SEHARI x 7 HARI SEMINGGU

Memberi perkhidmatan seperti 7eleven dan ketika Pusat pembayaran Bil, Pejabat Pos dan Bank tidak beroperasi atau di luar kawasan.

:: JUAL TOPUP :: BAYAR BIL :: TRANSFER WANG KE INDON :: TEMPAHAN TIKET :: JUAL INSURANCE :: SISTEM MINI POS :: DAN PELBAGAI LAGI YANG BAKAL TIBA ::

Fungsi terminal Ezeelink

1) Menjual reload prabayar - Merangkumi reload prabayar tempatan dan antarabangsa.

2) Membayar bill semasa - Menerima pembayaran bill semasa seisi rumah seperti bill elektrik,
air, talipon talian tetap dan bimbit serta bill satelit tv.

3) Tiket bas dan lain2- Menempah dan membayar tiket perkhidmatan bas-bas ekspress utama serta lain - lain tiket seperti AIRASIA setelah ianya beroperasi

4) Permainan di komputer - Menjual pin permainan di komputer dan merangkumi 99% permainan di komputer . Sangat sesuai untuk perniagaan cybercafe

5) Mengirim wang melalui SMS - Mengirim wang tempatan dan antarabangsa dengan hanya lima minit melalui perkidmatan SMS ke bank-bank utama yang disenaraikan.

6) Program Loyalty - Para pelanggan meraih loyalty komuniti poin apabila berbelanga di mana-mana peniaga komuniti Ezeelink dan juga di komuniti secara online. Poin-poin boleh di tebus guna dengan pelbagai barangan atau perkhidmatan yang di tawarkan.

7) Lain fungsi yang ditambah - Ezeelink sentiasa akan menambah fungsi terminal untuk kegunaan peniaga dari masa ke semasa seperti sistem POS untuk pengurusan aset dan kewangan kedai.

***Jangan tunggu lagi dan jadilah antara mereka yang terawal berjaya mengembangkan perniagaan dengan majunya
HUBUNGI:0139935444 (Tuan Habib)

Comments

Blog entry information

Author
alisya
Views
1,602
Comments
1
Last update

More entries in Others

More entries from alisya

Top
Log in Register