BTC USD 42,927.6 Gold USD 1,865.84
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Kumpul point dan tebus hadiah percuma dengan WhoHAA

Apakah WhoHAA?

WhoHAA adalah satu program pengiklanan yang memerlukan kita melihat iklan yang dipaparkan dan menjawab soalan berkaitan iklan tersebut dengan betul. Ada juga pengiklan yang memerlukan kita view website pengiklan untuk mendapatkan poin.

Setiap jawapan yang betul akan diberi poin dan boleh ditebus dengan hadiah-hadiah seperti kredit topup dan barang-barang lain.

Sempena promosi, WhoHAA telah menawarkan poin-poin PERCUMA di sepanjang bulan Januari dan Februari di mana pada setiap hari pada masa di antara pukul 9 pagi - 1 petang, kod kupon akan diberi di dalam WhoHAA FB fanpages.

Cara nak tebus poin percuma ini adalah dengan pergi ke ruangan My Account, klik pada Coupon Redeem. Masukkan code di situ dan anda akan diberi poin PERCUMA. :D

10307183_711411045586818_1831978277873869241_n.jpg


Contoh kupon PERCUMA yang diberikan adalah seperti di atas. Anda boleh cuba mendapatkan poin percuma ini jika kuota poin percuma ini belum habis ditebus.

Ok jika berminat untuk daftar PERCUMA boleh klik di bawah untuk mula mengumpul poin dan tebus hadiah PERCUMA.


WHOHAA

Comments

Assalamualaikum
Salam Sejahtera
Nak income rm900 sehari..free register tiada bayaran. ( kalau anda rasa program ini menipu anda tidak rugi apa2 pun anda tidak perlu keluar kan modal pun kan..) tak perlu cari orang.
Tak perlu jual barang.
Syarat kelayakkan anda ada facebook ,
whatsap, wechat dan tahu guna computer sikit2 termasuk laman sosial yang lain.
Anda hanya perlu open link di bawah dan register anda terus dapat usd 253.4=rm85.00 lepas tu anda akan dapat link sendiri dan copy ayat2 sy ni paste kt fb, tweeter dan sebagainya.
Setiap orang yang buka link anda akan terima usd 103.4=rm34.00.
Mudahkan anda boleh pilih duit masuk acc bank atau cek pos ke alamat rumah anda.
Register percuma tak salahkan kalau anda mencuba. Klik link untuk
http://myinvitepay.com/?ref=204465
 

Blog entry information

Author
azaz
Views
2,079
Comments
1
Last update

More entries in Others

More entries from azaz

Top
Log in Register