BTC USD 55,659.9 Gold USD 1,786.70
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Koleksi Design & Template Kad Kahwin + kilang printing online


Salam semua CG members.


Let me be straight to the point.

===>Aku nak beli softcopy DVD koleksi kad kawin photoshop & illustrator
===>Terdapat lebih 100 koleksi design yang dah ready
===>Siap bagi krawang2 lagi untuk cantik kan design kad kawin
DVD ni harga RM 150 sahaja

Bace info dari page ni
DVD KOLEKSI DESIGN KAD KAWIN

MESTI BELI KEPADA!!!!!!!!!
===> Pasangan pengantin yg nak save baject untuk kad kawin (diluar kad kawin harge rm 0.45-0.85 sen sekeping)
===>Untuk para designer yg nak memudahkan kerja


BONUS!!!!!!!!!!!!
Saya akan tunjukan tempat nak print kad kawin ,flyer, dan mcam macam lagi dengan harga serendah RM 0.18/Keping sen sahaja.(offset printing full colour)

Tujuan aku buka thread ni ialah nak buat poll,
kalau sape2 ade yang berminat sekali nak belajar photoshop,kita boleh geng. Share sama2 beli DVD ni
.


kita share beli,

150/25 orang = RM 6/SEORANG
RM6 SEORANG + RM 3(COPY DVD + WANG POS DAFTAR= TOTAL RM 9

AMIRULL ASRAFF BIN MD NASRI
mesej /whatsup= 0193927133

MAYBANK:162012889161
cimb :7603284367

Comments

There are no comments to display.

Blog entry information

Author
azamhidupku
Views
46
Last update

More entries in Others

Top
Log in Register